A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Mai forda: teljesítve. Műszaki menetkimaradás: nem volt. Apró rendellenességek: Műszaki könyvbe bejegyezve. Nullás híd huhogása, és különböző bubuszólamok, valamint az Alagútban a szofitás beltérvilágítás: Közönség 100%-os megelégedése, járművezetőről nem is beszélve. :)
Gondolom ezt nekem szántad köszönöm neked ezt a szép kérdést
Ezt nem tudom, hogy következtetted ki? Na szerinted még is kinek, ha a te hozzászólásodra válaszoltam?
Az a baj, hogy még az iróniát sem érted benne és halál komolyan válaszolsz rá.
Hatente, havonta belinkelik neked ezt a topikot, ide gyűjtheted európa összes eladósorba került autóbuszát amit szvesen látnál Budapest útjain a BKV színeiben.
Kérlek tedd be a keddvencek közé és a BKV buszai topikot ne terheld tovább a használt haszongépjármű kereskedelemmel!
Azt a sztorit meséltem nyilvánosan, h a román sofőr a holland kereskedőtől vett kocsit be akarta az Akácfa utca 15-be hozni (a duplacsukit)? Nem kamu, ugye rajta van mint központi cím, de természetesen a szerődésen rajta volt a délpesti cím mint szállítási hely. Hívott a kerskedő, h mi legyen, valahonnan a Blahától forgolódott vissza, szerencsére egy nyugalmas szombati nap volt...
Nem, a "Szeles GT", az a Kelenföld garázs Széll Kálmán térre kihelyezett garázstarcsija. Minden esetben Karsannak kell lennie (legalábbis nemrég még így volt) és kizárólag a Kelenföld garázs meghibásodott kocsijai helyére beugrásra használható, amíg egy másik GT-s emberke nem visz ki cserekocsit. Metrópótlásra, villamospótlásra, egyéb vonalon pótlásra nem használható, a BKK nem intézkedhet sorsáról, csak a kelenföldi műszaki diszpécser.
Gondolom ezt nekem szántad köszönöm neked ezt a szép kérdést!!Én nem paraméter szerint választom ki a BKV nak szánt buszokat ha nem csupàn típus alapján mivel csak is Mercedesbe utaznak így csak is jó állapotú Cifarókat nèzegetek Lacusnak.Pl okàért ott van még az ex-ARRIVABUSzos MUT-781 a neppernél el lehetne őt is hozzni azonnyomba.
A BKV általában csak valamilyen partneren keresztül tudja beszerezni a járműveket a közbeszerzés miatt. Egyébként tetszik, hogy van két rámpa, két állóhelyes / babakocsis öböl.
Szép a szálcsiszolt kapaszkodó is.
De 10-20db kéne minimum, mert egyesevel elég nyögvenyelős lenne a karbantartás..
Ha majd jőnnek az opciós lehívások darabjai akkor hát ha jobb lesz már egy kicsikét a helyzet a BKV házban.+20db Citaró C2 K,76db Next Generation Conecto ill ha valami új minibusz beszerzés is lehetséges.
Hát ez szomorú. Az utaskomforton túl főleg a hegyi vonalakon annyira nem megnyugtató a pattogás okozta folyamatos tapadásváltozás sem, főleg ha nedvesebbre, hűvősebbre fordul az idő.
Nem központi tartalék, telephelyi. De valóban tartalék kocsi, az eredeti forgalmi szóló kocsi javításáig vagy a cserekocsi kiérkezéséig megy, szükség esetén.