A user kérdez, a moderátor válaszol.
A Modus Moderandi egyes részeinek magyarázata illetve iránymutatások a problémák esetére a Tace-pao topikban lelhetők fel. Kéretik felkészülten vitába szállni és a Modus Moderandit is elolvasni a nagyhangú észosztás előtt.
Elég az egyszerű link a hozzászólásra, sőt, sokkal jobb...
Tilos minden olyan hozzászólás, ami egy közlekedési dolgozó esetleges/vélt szabálytalanságát jeleníti meg, illetve ahol a dolgozó személye beazonosítható. Értsd: nem szeretnénk, ha valaki elveszítené az állását egy félreértés következtében. Az igazságtevés és jogszolgáltatás nem a fórumok hatásköre.
Telephely (fűtőház, kocsiszín, garázs, karbantartó- és javítóműhely stb. ) területén készített kép feltöltése tilos! Kivétel: nyílt napon, szervezett látogatásokon készült fotók, illetve az adott közlekedési társaság hivatalosan közzétett képei.
Ez a topik, nem vitatopik ! Nem megyünk bele vitába senkivel, kizárólag a moderátorral folytatunk érdemi társalgást.
A moderációs topikokban történő ámokfutás külön figyelmeztetés nélküli (általában elég szigorú) tiltással szokott járni.
Tudnivaló a Börze topikhoz!
5. Hirdetés 7 naptári napon belül 1x tehető fel, 1 hozzászólásban.
Ezen szabály be nem tartása, 1 hetes tiltást eredményez, törlés mellett.
Visszaesők hosszabb tiltásra számíthatnak.
Szeretnénk kérni a személyiségzavaros, IQ deficites, sokadik nickneves, magának válaszolgató fórumtárs "hajmaimisi89" végleges és tartós eltávolítását.
Jónapot kívánok szeretnék 2 hozzászólásomat törölni de ugye nem tudom magamtól ezért szeretném ha letörölnék a hozzászólásomat a Volánbusz Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye fórumon.
Tehát elfogadott az a stílus, amivel az olvtárs jelzőkkel* illet? (leírni nem merem, mert én lennék tiltva érte, vagy ha én írtam volna, akkor is). Csak a miheztartás véget kérdezem, hogy ha majd egy következőnél rákkantintok a válasz gombra, akkor hasonlóért én ugye nem fogok tiltást kapni?
* Nyilván vannak helyek, akár az online, akár a valós térben, ahol ennél keményebb beszólások is mennek, de azért, ha a személyeskedik és a fórum szabályzata ezt nehezebben tolerálja, akkor azért annak következményei kellenének, hogy legyen. De tudom, vannak egyenlők és egyenlőbbek.
Bucóka már megint nem fér a bőrébe, de ahogy elnézem, megint eltalálta szarva közt a tőgyit (azaz alaposan mellényúlt) – mint minden alkalommal, amikor nekem ugrik. A fb-n minden lehetséges velem érintkezési pontról már rég letiltottam, csak itt tudja kiélni felém érzett (cseszegetési) hajlamait. Biztos, hogy rendjén van ez így?
Többen jelezték a topikban, és valóban etikai, illetve morális kérdést felvet, ha valami jelenleg a boltban 72000 Ft, számlával, garanciával, nem számít nyerészkedésnek, kereskedésnek, ha itt 95000 Ft-ért árulja?
A hozzászóláson levő mínuszok száma is jelzi, hogy ez nincs rendben.