A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Én veled vagyok, csak a diszpécsernek kéne tenni egy visszautasíthatatlan ajánlatot, hogy mondjuk a 97E-re küldje pótolni VT helyett az egyik kis Mastert, téged meg tegyenek be a helyére. Azt hiszem a 297-esen elmegy a 260-as is, szóval sima ügy :D
Tegnap én is akartam PCC-zni, de pont Arrivás C2 jött... a következőt meg nem vártam meg, mert már menni kellett.
És nem csak a használtan összekukázott busz tud zörögni, lásd még az elektromos kis Modulókat :o :o
A debreceni Volvóban meg valóban kevés az állóhely - az amúgy sem nagy - peronrész lecsapható ülései miatt, amik persze mindig le vannak nyitva... ha hosszabb távon maradnak a kocsik, akár érdemes lehet leszerelni ezeket...
Én ma végigpróbáltam 3 kocsit is. Bár csak ilyen minőségű kocsikat tudna még szerezni a cég... így elsőre nagyon tetszenek. Kellemes volt a légkondi, 17 éves koruk ellenére nem zörögtek úgy mint az NNE-k, vagy az SST-k, szóval... még ilyen kocsik jöhetnek! :)
A csuklós C1-esek szerintem elég jók lesznek, bár a metrópótlóra inkább a BKV-s Volvok valók a sok állóhellyel. Mondjuk egy C2-nél ezekben is több hely van..
Keresték páran a leszállás visszajelzőket, és csodálkoztak, hogy a kijelző írja. Remélhetőleg ezt pl. gyorsan be lehet majd kötni.