A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Nem akarom tudni, mennyi idő ezt a hibát kijavítani ahhoz képest, ameddig valójában elhúzódik.
Felteszem, nem Kőbánya telephely kompetenciája, hanem külön akciócsoportra van szükség hozzá TEK-biztosítással Futár-részről. (Most, hogy a Synergon elvileg csődbe ment, ki tartja karban a rendszert? Ki hárítja el a hibákat, ki fejleszt stb.?)
Talán még az is jobb megoldás lenne, ha egy teljesen új, de megfelelő tartalmú és minőségű, kész rendszer - és nem egyes elemei költségtakarékossági okokból! - váltaná fel teljes egészében, a meglévő nem Futár-specifikus eszközök megtartásával. (Monitorok, köztéri kijelzők stb.)
Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy egyes elemek eldobásával, cseréjével, újak hozzáadásával a jelenlegi rendszer is használhatóvá, közel teljeskörűvé fejleszthető, de erre nem nagyon látom a szándékot.
És akkor hol vagyunk még a regionális vagy az országos szintű, egységes, integrált utastájékoztatástól...
Százféle különutas megoldás helyett egy országos feltételrendszert kellett volna kidolgozni, ami ha nem is azonnal, de lehetővé teszi az átjárhatóságot.
A BKK-kijelzőn megjelenő helyközi járatok és a hangos utastájékoztatás is elhalni látszik...
Az a 9012-es SST18 trolibusz lesz, tegnap is így bejelentkezve* futkározott egész nap. Viszont esetében komplex "elütésről" lehet szó, mert a kijelzői is kínaiul írnak; az is lehet, hogy a busz OBU-ja van benne, azonosítóstul, kijelző kódostul.
* Illetve nem egészen, mert csak minden menet indulásakor jelentkezett be egy pillanatra, majd egész úton "láthatatlan" volt.
Nem tudom. Az ember hibázik, elütik, belefér. De a futárra biztos lehetne egy algoritmust írni, hogy az ilyeneket szűrje és dobja fel azonnal a hibás elütés tényét, hogy ott helyben át tudják állítani a problémás dolgot. És minden egyes új típus forgalomba állításakor ez megy...
De nem hallottátok? A futár kész, át van adva, tökéletesen működik és különben is, nekünk semmi sem jó, is :)
Ott egy trolinak elütötték az azonosítóját, tuti. Volt már ilyen, hogy 2 kocsi mászkált egyszerre egy azonosítóval és állandóan kilökdösték egymást a bejelentkezett fordájukról. Én a térkép alapján a 109-esen láttam, ráfrissítettem és 82-es lett belőle. Vagy gyors az átszerelés :)
LOV-ok közül még 851 , 875 , 876 kijelző világítását kéne még cserélni led-re és akkor mind látható lenne . Ennek a háromnak a front és oldal kijelzője sötétben láthatatlan .
Én szerintem már nem egyszer leírtam, hogy szóló lesz kint, pláne Ci-n. Nem szedem most elő, de asszem 23-at egész pontosan (KT-val, H9-vel). Dp is ad, Kőbánya csuklóst is és Óbuda is most már.
(a gyrosok is akkor ezért oda, vagy már HP miatt? Mert attah tt.-ékre lett volna bízva a többségük.)
Tudtam én , hogy meg kell várni téged . Ezek a biztos infók . Carlos és még valaki is írta , hogy Dp. kiiktatásban 85 re 7 Volvót +4 VH ad + 4 Volvót Kőbánya . De akkor ezek nem valós infók .