A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Még soha nem töröltünk egyetlen hozzászólást sem. Legalábbis én biztosan nem. Viszont, ha ennyire tudod, hogy mi történik az Újszász utca környékén, akkor nagyon szívesen meghallgatunk! Sőt! Még kijavíttatom a posztot az írójával is esküszöm neked, csak mondjad, hogy mit tudsz!?
Az a baj, hogy annyi rosszindulattal gyártott félinfó van a cikkben (BKK mellett őket is utáljátok ahogy látom) , hogy kár volt az a 10 perc az életemből. Ismét a tények/valóság közlése helyett a találgatásaitok öveznek, amit gondolom ugyanazzal a gonddal ellenőriztél le, mint ahogy a rendszámokat szoktad mielőtt megkérdezed mik azok. Fb-n bekommenteltem volna, de nem sikerült, mert ott is dübörög a vekés cenzúra. Mondanám hogy a cikk inkább a vicc kategóriájából is kilóg, de inkább csak annyit, hogy hoztátok a szokásos bulvár színvonalat.
Nekem furcsának tűnik, hogy a volanbusz tenderebol kapjon a Bkk. két külön cég...vagy aZ Ikarus beveszi alvállalkozónak a BKV-t a gyártáshoz? De tulajdonosa akkor meg hogy lenne A buszoknak?