A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Azon gondolkodom, hogy ha jók a tapasztalatok, akkor vsz-ekkor beépítik a maradék 30-ba is apránként, házilag? Vagy még garisak és akkor a Pappas kell hozzá?
Kérlek, ne mosd össze az egyéb típusok zárható vezetőfülke kérdését a Conectokéval, mert semmi közük egymáshoz. A Conectok esetében szó sincsen egy évről.
Gondolom nem volna elegáns itt visszakérdezni bizonyos projektekről, meg eltelt évek számáról.
És a felvetés már a genfik honosításakor is megvolt...
Nem baj, ha lassan is, de haladnak ebben a témában is. Egyébként nem kellett messzire menni a megoldásért, ránézésre csont úgy néz ki, mint a VT-s ConectoG-ken.
LOV-859: B és C tengely is kezdi elhagyni magát, a legkisebb úthibákon is akkorát pattan a kocsi, hogy rúdugrásban hozza az olimpiai kvótát (meg kopog is a C).
Viszont idén először működő klímás délpesti kocsin ülök! Igaz, elég furán nyekereg ez a klíma, de megy! (remélem, amikor tényleg szükség lesz rá, akkor is fog)
Való igaz, de lássuk be, senki nem gondol arra bérunió címén, hogy az utolsó fillérig egyezzen minden hasonló állás fizetése, hiszen az nettó értelmetlenség lenne. Sokkal inkább a különböző országokban nagyságrendekkel eltérő életszínvonalak egyensúlyba hozására (ami mellesleg a keletről nyugatra való tömeges áramlás egyik hajtóereje).
Ami azt illeti, én inkább nem fogok állást foglalni ez ügyben, mivel egyrészt nem igazán értek hozzá, másrészt nem akarom kisiklatni a topikot.
>Egy teljes körű ár- és bérunióhoz közös EU-s gazdasági minisztérium kéne.
Nem. Ahhoz be kellene vezetni a kommunizmust. Ugyanis ma nem csak EU-s szinten nincs bérunió, de akár cégen belül sem. A mellettem lévő asztalnál ülő kolléga nem ugyanannyit keres, mint én.
Vagy országon belül: Miskolcon nem ugyanannyit keres egy buszvezető, mint Budapesten. Akkor milyen alapon gondoljuk, hogy Budapesten ugyanannyit kellene keresnie, mint Münchenben?
A kommuniszmust egyébként már próbáltuk. Nem vált be.
Egy teljes körű ár- és bérunióhoz közös EU-s gazdasági minisztérium kéne. Márpedig még ha fel is vetülne ilyesmi, drága országunk úgyis kimaradna belőle, hiszen akkor nem lehetne mindenféle hangzatos mutatókkal önfényezve lopni szépen, olajozottan.
Mindegy, hogy te mit támogatsz, és az is mindegy, hogy én mit tartok erkölcsösnek, mert se a péket, se a busz-szerelőt nem érdekli egyikünk véleménye se.
Amíg a fizetést akkor is megkapja, ha reggel be se megy dolgozni, addig nem is fog bemenni. Ha bemenni be kell, de a szerszámot kézbe venni már nem, akkor ott lesz, és kártyázni (a fiatalabbak facebookozni) fog egész nap. És folytathatnám.
Mivel tudod osztonozni a dolgozot? Jon helyette mas ? Nem nem fog jonni nincs mas. Ha nagyon betelik nala a pohar majd elmegy mosogatni nyugatra, es jobban megel, ha a szakmajaba is elhelyezkedik akkor aztan semmi gondja se lesz, eddig az volt a duma hogy sorba allnak a munkanekuliek a kapuba, hat ilyen amikor visszanyal a fagyi.