A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Ha hétköznapra tud Dp.adni Volvot 85 re akkor hétvégén szolidabb kiadnásnál miért nem ?
Miért kell erőltetni és szivatni az utasokat a szemétláda LOV VH. kiadást a kukucskálós ablakokkal miközban a Volvok a garban állnak ? Azokon legalább van normál méretű nyitható ablak . Ez aztán az utasbarát kiszolgálás .
Sok fejben a farok csóválja a kutyát.......:) A cégnek van felelős munkavédelmi vezetője. Lehet hozzá menni panaszra, DE, neki alap kötelessége munkavédelmi auditot tartani/tartatni, ezekért a szakhatóságok felé felel. Elmulasztása büntetőjogi kategória, mivel csoportos veszélyeztetés......Én az ő helyében most frászban lennék
Klíma maxon, fűtés maxon, ablak maxon. De mivel fagyasztott rénszarvascsecset olvasztani tervezték azokat a fűtőtesteket, így értelemszerűen hipp-hopp összejön az 50 °C, dacára a klímának és a menetszélnek. A klíma meg is hal közben, de előtte még rúg egyet a hűtőkörbe is, pont, aminek megóvása miatt jár a fűtés is.
Ha van buszból öngyilkos merénylő, hát az NJV-170 az.
Hát mi az, hogy 27 éves ember létemre konkrétan rosszul voltam, mikor leszálltam arról a szarról? Leszálltam Örsön, beromboltam az árkádba és ott pihegtem a légkondi alatt, mint valami nagypapi.
Tűzoltóságnál kitömték a kocsit, onnantól viszlát gyorsulás (jó túlzás, ha elérte a 30 km/h-t, onnantól már normálisan gyorsult) és viszlát levegő. És van azon a romhalmon 4 darab nyitható ablakfelület.
Hogy utazna rajta a tisztelt délpesti műszak vezetőségestül mindenestül, de egész nap! És szerencsétlen vezér is úgy nézett ki, mint akin átment a vonat. Nem hiszem el, hogy ez így egy kicsit sem balesetveszélyes.
Huh de nagyon felb@sztam magamat... én elhiszem, hogy ez a mai az év legmelegebb napja, de fényesen bizonyítják megint (a K és a V is), hogy mennyit érnek nekik nemcsak az utasok, hanem a saját embereik is.
És még mielőtt valaki azt hinné: MHU-750 @ 31: annál már egy genfi jobb időt csinál. Ajánlom kipróbálásra, jó nagyot fogtok csalódni.
Nem konkrétan neked szólt, én csak kérdezek. Akinek nem inge...
Ugyanakkor tényleg vicc, hogy már legalább 10 éve ez megy. Akkor inkább vegyük le a klímát az összesről, csak plusz súly, azt vágjunk kabriót a buszokból, vagy nem tudom. Vicc!
Az én időmben a legtöbb klíma valamit még reszelt a kezdéskori hőmérsékletben, de ebből te meg nem mondod, hogy egy-két óra múlva, amikor jön a gutaütés, mennyire lesz jó.
Az NCZ és MFW Volvo-k állapota siralmas. Nem is értem, hogyan engedhetnek ilyen állapotú járműveket forgalomba,hogyan akarnak ilyenekkel színvonalas szolgáltatást nyújtani. Hiába jelzik a járművezetők a hibákat, legyen az a klíma, vagy kinyílik az ajtó, nem bír elindulni a busz, a hibákat nem javítják ki. Gyakran a cserebusz is rossz, ha napközben le is cserélik a járművet.
Ez a hőleváltás jól hangzik, de vajon alkalmazzák-e? Tegnap a Széll Kálmán téren láttam egy villamosvezetőt, idősebb úr, fején törölköző... őrá nagyon ráfért volna egy váltás.
Egy buszon pedig láttam, hogy a vezető -szó szerint- kilógó nyelvvel, csurom vizesen, nagy erőfeszítéssel tekerte a kormányt. ( Pedig ez egy Modulo volt) Élmény lehet így dolgozni... Nem csoda, ha senki nem jelentkezik a BKV-hoz.
Harmadrészt meg azt se felejtsük el, hogy a BKV is egy kádertemető, nehéz utasítani olyan embert bármire is, aki valami fontos embernek a valakije. Ez az állami és önkormányzati cégekre, sajnos, egyre gyakrabban igaz.
Dél-Pestre Lacus már több ízben rászólt, nem csak az idén, de tavaly is. Még hányszor kell szólni, és honnan, hogy az üe. vezetőinek és dolgozóinak jelentsen is valamit?
A BKV/BKK vezetőinek kellene ezt jelezni az illetékes garázs vezetőinek, hogy ugyan már nem megy ez így tovább.
Amennyiben ez a jelzés megtörtént, de nagyon úgy néz ki, hogy nem érte el a hatását el kellene gondolkodnia mindenkinek, hogy akkor mégis milyen vezető az akinek az utasítását nem veszik figyelembe.
A farok csóválja a kutyát, vagy fordítva...
De van olyan BKK/BKK-s vezető aki a sarkára mer állni ebben a kérdésben? (is)
Én is tök őszintén kérdezem, hogy miért nem sikerül egyik évben sem megoldani ezt a klímakérdést, már nagyon sok éve.
Jövőre sem lesz jobb, lesz + 40 db klímás hibrid Volvo ugyebár. Azon pláne kacinfántos lesz, hogy ne merítse le szarrá magát a klímával, a T&J-s kocsikon is csak a szoftvermódosítás segített.
Ki mondja ezt a hülyeséget, hogy büntetik? Bármelyik járművezető egyszer is kipróbálta már, hogy nemet mondott? Vagy csak bokáig össze van szarva, mert "avitézydávidkamegmondtahogymegleszünkértebaszva", és azóta egymást hergelik ezzel? Vagy hogy van ez? Tényleg őszintén kérdezem.