A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Nem. Hétköznap a 97E-re Cinkota is ad Volvokat. 2 darab a 261E-ről átszerel délutánra, illetve kis beugró fordák vannak a 97E-n reggel és este is, amit Cinkota ad Volvokkal.
Nem mutatta meg, mert miért tette volna, hiszen tőlem kapták az adatokat, amit én csesztem el.
...és az pont MHU-s volt?
Úgy tűnik.
Egyébként nagyon irreleváns a kérdés. Attól függetlenül, hogy a genfi 97E-n volt és nem a 169-en, ment rajta a légkondi, ahogy a Volvo 7900A-n is. Ráadásul ugyanazon a szakaszon mértük mindkét buszt, amelyeknek a rendszámát legalább sikerült eltalálni.
Igen, azt sem tudják, hányas buszra szálltak, pedig tényleg szuper szakértők végezték a méréseket (cikk végén zárójelben). A cikk egyébként 11 mérésről szól, azt rangsorolták hőfok szerint, a sor legvégén lévőnél semmi problémájuk nem volt a hőmérséklettel, de már a 8. helyen lévő 97E Volánbuszos Volvonál (?) is elfogadhatónak tartották az eredményt.
Ahogy láthatóan a BKV-s Volvo kocsikon sem. Azért az a 39,1 fok brutális. Ahogy az is durva, hogy a teszt arany és ezüstérmese is Kőbánya legfontosabb két viszonylatán jött össze.
Mostmár csak azt volna jó tudni, hogy a két inkriminált BKV Volvo csuklós kocsin nem működik a klíma, vagy esetleg csak a járművezető nem kapcsolta be?
Ha hétköznapra tud Dp.adni Volvot 85 re akkor hétvégén szolidabb kiadnásnál miért nem ?
Miért kell erőltetni és szivatni az utasokat a szemétláda LOV VH. kiadást a kukucskálós ablakokkal miközban a Volvok a garban állnak ? Azokon legalább van normál méretű nyitható ablak . Ez aztán az utasbarát kiszolgálás .
Sok fejben a farok csóválja a kutyát.......:) A cégnek van felelős munkavédelmi vezetője. Lehet hozzá menni panaszra, DE, neki alap kötelessége munkavédelmi auditot tartani/tartatni, ezekért a szakhatóságok felé felel. Elmulasztása büntetőjogi kategória, mivel csoportos veszélyeztetés......Én az ő helyében most frászban lennék
Klíma maxon, fűtés maxon, ablak maxon. De mivel fagyasztott rénszarvascsecset olvasztani tervezték azokat a fűtőtesteket, így értelemszerűen hipp-hopp összejön az 50 °C, dacára a klímának és a menetszélnek. A klíma meg is hal közben, de előtte még rúg egyet a hűtőkörbe is, pont, aminek megóvása miatt jár a fűtés is.
Ha van buszból öngyilkos merénylő, hát az NJV-170 az.
Hát mi az, hogy 27 éves ember létemre konkrétan rosszul voltam, mikor leszálltam arról a szarról? Leszálltam Örsön, beromboltam az árkádba és ott pihegtem a légkondi alatt, mint valami nagypapi.
Tűzoltóságnál kitömték a kocsit, onnantól viszlát gyorsulás (jó túlzás, ha elérte a 30 km/h-t, onnantól már normálisan gyorsult) és viszlát levegő. És van azon a romhalmon 4 darab nyitható ablakfelület.
Hogy utazna rajta a tisztelt délpesti műszak vezetőségestül mindenestül, de egész nap! És szerencsétlen vezér is úgy nézett ki, mint akin átment a vonat. Nem hiszem el, hogy ez így egy kicsit sem balesetveszélyes.
Huh de nagyon felb@sztam magamat... én elhiszem, hogy ez a mai az év legmelegebb napja, de fényesen bizonyítják megint (a K és a V is), hogy mennyit érnek nekik nemcsak az utasok, hanem a saját embereik is.
És még mielőtt valaki azt hinné: MHU-750 @ 31: annál már egy genfi jobb időt csinál. Ajánlom kipróbálásra, jó nagyot fogtok csalódni.
Nem konkrétan neked szólt, én csak kérdezek. Akinek nem inge...
Ugyanakkor tényleg vicc, hogy már legalább 10 éve ez megy. Akkor inkább vegyük le a klímát az összesről, csak plusz súly, azt vágjunk kabriót a buszokból, vagy nem tudom. Vicc!