A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Az FKU-910 a többi Nova-buszos felújításhoz képest, viszonylag elég hamar visszatért Délpestre. A rövid idő ellenére Ő is teljes körű felújítást kapott mint pl. az FKU-949?
Rajta kívül most még, ha jól láttam, az FKU-901 van most a Novánál és nemrég vonulhatott be mellé az FKU-940.
A CNG-s Mercikkel az a legnagyobb baj, hogy ha van egy új és nehezen detektálható hiba, akkor a gyártó honi vezérképviselete jó eséllyel vagy pingvinezik, vagy ki akarja cserélni a fél buszt (nyilván nem teljesen függetlenül az előzőtől). Nyilvánvalóan egyik út sem remek. Ezért sokszor nehezen lesz megoldás.
Nem tekinthető konstrukciós hibásnak egy olyan berendezés, amely új korában két-három éven át jól működött.
Elvonatkoztatva mindentől amiről a konkrét kérdés kapcsán szó van, ha mondjuk az újonnan vett autód motorja 3 éves korában beállna, akkor is ezt mondanád? És mondjuk nem csak a tiéd, hanem másoké is?
Ez szigorúan elméleti általános sík a felvetésedre, nincs köze a BKV-s témához.
A rendőrségi vizsgálat befejeztéig nem törnék pálcát sem a személygépkocsi, sem az autóbusz vezetője felett.
(A hírek szerint nem biztos, hogy a járművek esemény utáni helyzetéből le lehet vonni az egyértelmű következtetést a felelősség elbírálása szempontjából.)
Azt hiszem, ha megérkeznek a hybridek cinkotára, akkor pár Ik260ast célszerű lesz átirányítani Kelenföldre. Valahogy mostanában nem remekelnek a Volvo 7000esek.4
De, azok, 195 már vagy 1 hónapja kész, a 231 vszeg friss, valamelyik nap láttam az 5-ösön. A lényeg, hogy akkor ezek szerint mégsem vagyok annyira lemaradva és több nincs. :)
Néha azért van, amikor mosolyra fakad az ember. Ez most ilyen volt.
Itt is elhangzott, nem egyszer és aki egy kicsit ismeri a helyzetet pontosan tudja, hogy mi a helyzet. Értjük, mi mért történik, talán el is fogadjuk. De ezt talán mégsem kellene..... nem magad miatt, hanem azok miatt, akik kimennek ezekkel a kocsikkal. Ráadásul úgy, hogy az általad feltett kérdésre pontosan tudod a választ.
Apropó Skyblue Volvo. FJX-ek terén teljesen elvesztem. Szívesen veszem a kiegészítést. :) A listámon ezek vannak: 189, 191, 194, 195, 203, 204, 205, 212, 213, 217, 224, 227, 231, 233, 235. Illetve egy még biztosan készül, az melyik? Futár alapján a 187, 223 volt rég bejelentkezve.