A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Azért van annak egy diszkrét bája, hogy minden második hozzászólásodat úgy kezded, hogy "Azért van annak egy diszkrét bája..." Állítólagos újságíró létedre ennyi futja a fantáziádból?
És hogy mennyire látszik, hogy megint csak fröcsögni akartál, jól láthatóan gőzöd sincsen a lőbusz hátteréről, a lényeg, hogy egy idehányással növelted a (tök felesleges) hozzászólásaid számát. Az autóbusz ugyan a BKV tulajdonában van, de az üzemben tartója egy egyesület, konkrétan a BKV Technikai Tömegsportklubok Egyesülete. Azaz,semmi, de semmi köze az ő bárminemű javításának, szépítgetésének egy közforgalmú Van Hool kipufogódobjához.
Egyik nap gond, hogy Ikarusokra költenek még. A másik nap meg az a gond, hogy egy használt alacsonypadlós buszba, amit luxus tartani 10+ évesen, miért nem vesznek egy, a busz bekerülési árával összemérhető költségű alkatrészt. Mi legyen akkor...?
Üdv! Tegnapi tapasztalataimat írnám le klíma ügyben:
MMM-140 118/F2: Klímát nem érezni hogy menne de tűrhető a belső hőmérséklet. LYH-101 143/F2: Klímát itt sem érezni de ebbe már kezd tűrhetetlenné válni a bemelegedett párás levegő.
NNE-060 34/F3: Klíma tökéletes (nem is vártam mást 1 éves busztól :D )
FKU-932 9/F62: Klíma nincs csak kb. 35 fok a buszon
MHK-916 97E/F13: Klíma itt sincs de valami levegőbefújás volt így egész kellemes volt az utazás
NCZ-558 162/F6: Elöl érezni a klímát hátul nem.
NCZ-549 162/F4: Klíma egyáltalán nincs.
PDB-386 176E/F1: Klíma tökéletes
(16:27 körül a Helikopter lakóparkban lerobbanva az NVJ-169)
(BPI-035 46/F7: Futár meghalt az Újmajori utcában amikor az új járatot választotta volna ki a vezető.)
A 08-37 07.31-n, a 08-04 08.24-n ki volt adva. Utóbbi szinte biztosan aznap először, előbbi nem biztos, mert aznap kezdett újra működni a winmenetrend.
BPI-323 a Szusza Ferenc Stadion Megyeri úti bejárata előtt állt délután, különjárat táblával, kordonnal körbevéve. Milyen rendezvény volt? (Nem követem a focit egyáltalán, nem megkövezni!) :)
Ezek szerint mégsem egészen érthetően mondta meg... :-)
Én azt mondtam, hogy nem dolgozom az autóbusz szakterületén és ezelőtt sem dolgoztam ott soha. Lefordítva: nem adhatok utasításokat ott dolgozóknak, valamint Laci sem a felettesem.
Olyat pedig emlékeim szerint nem írtam, hogy soha nem is fogok ott dolgozni, hiszen ki tudhatja, hogy mit hoz a holnap. Eddig egy olyan hely volt, amiről kijelentettem, hogy soha, akkor inkább a Blaha aluljáró, ez pedig a méltán híres BKK volt. :-)
Sok felvetés és kérdés volt többek között itt is az M3-as felújítása kapcsán, hogy lesz-e elég buszsofőr. Tegnap ezt nyilatkozta Bolla az Inforádióban:
"Sarkalatos kérdés a járművezetői állomány, mert országos sofőrhiány van, a buszvezetők pótlása, toborzása és képzése folyamatosan zajlik a BKV-nál, az első szakaszok felújítását nem fogja zavarni a jármű- vagy a járművezető-hiány"
Köszönöm hogy te irod le, nem vagy BKV-s, itt hátha hitelesebb vagy. 2-3 olyan javító van ahova ha kimegy kocsink akkor nem izgulok nagyon mert tudom, hogy különösebb műszaki, teljesítési vagy pénzühyo gond nem lesz.