A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
LOV-863 is egy napot hagyott ki, de komolyan, ha időm engedi, már megnézem, mit kapott azalatt az egy nap alatt, mert ott jó esetben a C-tengely környékén vannak gondok, a csukló körül majd csak lesznek.
Most olvastam attah dörgedelmes hsz-ét, hogy nehogy azt higyjük, hogy bárkit érdekel, amit itt mondunk. Szóval értem azt hiszem. Meg nem lep mondjuk, csak gondoltam leírom ide. Nem jó, ha magunkban tartjuk a dolgokat. De abban biztos voltam, hogy a kocsi kint marad így is. Sőt, biztos kiküldték a műszakot, hogy a maradék nyitható ablakot csavarozza be és nyissa ki a fűtéscsapot is. Ha már lúd, legyen kövér ;)
Ki kellene az összes PMP-t minden nap kiadni M3-asra teljes napos számra, azt megnézni 1 hónap alatt mi lesz belőlük.
Arra már csak lehet valamit tenni, hogy "A nagy hazai buszok nem bírják a hazai gyűrődést, pedig vadiújak, de már szakadnak szét, dekor elemek esnek szét, ójságpapír-bélelt, stb..."
Amig a közút,meg a közszolgáltató is ugyanabból a kalapból kapja a pénzt érdekelhetné.Vagy azt kéne csinálnia mindhárom ,a vizfejnek szolgáltató cégnek hogy számláz valami extra dijat hogy a makadámúton a szükségesnél nagyobb az amortizációja a buszaiknak mintha nem balkán alsón járatná őket.
Nemérted te ezt..nem szempont a gittegyletnél(a hárombetűs és nem a kávé,hanem a vizfej..)hogy az utas levegőt kapjon,más a prioritás.1.alacsonypadlós volt?Igen.2.Bilikék szine volt?Igen.3. Nem 280/435ös volt?Nem.Nincs itt semmi látnivaló...ja,jól levegőzz be mielőtt felszállsz,ők a fő szempontjaikat hozták,az oxigénfelvételed oldd meg magad.
Az MHK-914-en sikerült összehozni a hibátlan szaunát:
rossz klíma, ami langyos levegőt fújdogál. Nem nyitható tetőszellőzők. Ablakot lehetne nyitni, ha nem feszülnének a helyükön, vagy nem lógnának elé jó pár helyen a dekoritok. De ha ki is tudsz nyitni egy ablakot, akkor az az első kátyúba hajtáskor azonnal visszacsukódik, magától.
Az eredmény pedig valószínűleg újra megihletné Dante-t. Egy VH-n legalább ki lehet nyitni azt, ami van...
Ezzel alapvetően egyetértek, de még véletlenül sem szabad úgy venni, hogy ez a helyzet így jó, és ez az alapértelmezés.
Az alapértelmezés az (lett volna), hogy a metrópótló útvonalát az autóbuszok zavartalan* közlekedésére alkalmassá kell tenni, és ezt a feljavított állapotot kiemelten fenntartani.
a kritikus szakaszokon, óvatosabban menne, akkor talán nem esne szét a szintező
Metrópótlón, azzal a feszített menetrenddel és követéssel? Hagyjuk már, nem lehet lassabban menni... Így is jelentős a pótlózás miatti időveszteség, nem kéne tetézni egy laza menetrenddel/durvasok késéssel.