A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Életpálya modell tömegközlekedés módra...modern autóbusz,igen nyilván attól kevesebb lesz a munkával kapcsolatos stressz.Valahogy mégis egyre többen mennek el nyugdij előtt,vagy utána egykét éven belül...De semmi szükség a korkedvezményre...Nyugodjék békében.
Lehet jobb lenne megfordítani a körüljárás irányát. Igaz, ahhoz korrekció kéne, peront építeni, egy BDK és egy ELMŰ oszlopot áthelyeztetni, stb... vifilkoszt? 20 milla alatt azért megállna :)
A 33-ast bizonyosan fogják csuklósítani most hétvégére, de az is bizonyos, hogy azok Arrivás Conectok lesznek. Esetleg a 114-es családnál tudom elképzelni, hogy most hétvégén szintén csuki lesz, esetleg Modulokkal.
Budafok említése alatt a borfesztiválra gondolsz? Gyanítom, a 33-as lesz csak csuklós a közeli szólóvonalak közül, de arra nem az off VT fog adni? Vagy valamelyikre mennek a PMP-k is?
A pénzen kívül nagyon sok minden kellene, de kellő mennyiségű pénz nélkül egyáltalán nem lehet elindulni.
Én biztos vagyok benne, hogy van az országban annyi szakember a témában, hogy egy jó gyár össze tudjon jönni (ha ezen múlna). De ha esetleg nincs, jó pénzért külföldi szakember is van, ez önmagában nem lehet akadály.