A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
A 33-ast bizonyosan fogják csuklósítani most hétvégére, de az is bizonyos, hogy azok Arrivás Conectok lesznek. Esetleg a 114-es családnál tudom elképzelni, hogy most hétvégén szintén csuki lesz, esetleg Modulokkal.
Budafok említése alatt a borfesztiválra gondolsz? Gyanítom, a 33-as lesz csak csuklós a közeli szólóvonalak közül, de arra nem az off VT fog adni? Vagy valamelyikre mennek a PMP-k is?
A pénzen kívül nagyon sok minden kellene, de kellő mennyiségű pénz nélkül egyáltalán nem lehet elindulni.
Én biztos vagyok benne, hogy van az országban annyi szakember a témában, hogy egy jó gyár össze tudjon jönni (ha ezen múlna). De ha esetleg nincs, jó pénzért külföldi szakember is van, ez önmagában nem lehet akadály.
Azért ez így ebben a formában nem állja meg a helyét. A pénzen kívül még nagyon sok minden kellene, de a leginkább a tudás hiányzik a hazai buszgyártásból. Még akkor is, ha évről-évre elmondja valamelyik prominens személyiség, hogy az mennyire megvan hazánkban. A 90-es évek eleje óta nincsenek profi buszgyártó szakemberek Magyarországon. A 2000-es évek eleje óta pedig alig akad buszgyártó szakember az országban.
Ahhoz, hogy a buszgyártás rendesen, fenntarthatóan, nem máról holnapra élve beinduljon, alsó hangon is két nullával több kell a leírtnál. Csodák nincsenek, a rendszerbe be kell tenni a pénzt ahhoz, hogy piaci körülmények között, hosszú távon is fenntarthatóan és profitot termelve működjön a szervezet.
Nyilván ha a piaci körülmények esetleg torzulnak és a profit sem a szó eredeti, közgazdasági értelmében vett pénzkivétet jelenti akkor az egyenletnek is más lehet a megoldása.
Nem írok rendszámot (az addiktok majd úgyis tudják őket azonosítani) nem teszek be túl sok képet, épp csak egy villanásnyi infó, hogy milyenek a buszok amiket egy hete kivontunk: