A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Indoklás: ajánlattevő nem az ajánlati felhívásban valamint a hozzá kapcsolódő közbeszerzési útmutatóban meghatározottak szerint adta meg a Felolvasólapon a Kbt. 68. § (4) bekezdés szerinti értékelés alá eső szerződéses kötelezettséget keletkeztető, számszerűsíthető adatai közül az általa vállalt szállítási határidőt, ugyanis a maximálisan megajánlható 15 naptári nap helyett a Truck-Trailer & Parts Kft. által megajánlott érték 63 000 000 volt.
733: Valamikor június 1 előtt. De hogy csak láttam vagy fotóztam is azt most passzolom. De ha nem felejtem el akkor valamikor a héten nézelődök egy kicsit az akörüli mappáimban.
Ugyan nem váztörés, de emlékeim szerint egy IK435-ös talán a Rákóczi úton még ketté is szakadt, és volt kiadva utasforgalomba! olyan IK280-as, aminek a C tengelye folyamatosan fékezett volt.
A gyűjtők, (nyilatkozat gyűjtők) bizonyára megtalálják számítógépeiken P-Ferenc akkori vezérigazgató szavait, aki nem titkolta, hogy 8 év használatra vette a buszokat.
Elmondta, hogy 8 év múlva újabb, ha nem is pont ilyen típusú, de hasonló kategóriájú buszokat kíván forgalomba állítani, ezek helyett, mert ez a jövő útja.
Ez a használd és dobd el, vegyél újat helyetteköltséghatékony gazdálkodás egy formája, ami sokaknak nem szimpatikus.
Nekem sem.
De tudom, hogy a gazdasági élet sok szelete így működik.
Ha már Kőbánya küzd a rendelkezésre tartós Modulokkal, Cinkota nem tudna a 121-esre hétköznap is kirúgdosni két hibridet? Ott talán ellennének velük, akkor sincs nagyon szem előtt, ha megadja magát az egyik.
Régen néztem, de akkor úgy láttam, hogy a felület kezelés szinte teljes hiánya a fő ok + a festés előtti alapozás se volt egy szakmunkás vizsga 5-ös szintű megoldása.
Nah, ennek elég egy kiadós eső is, kb. 4-5 éve így néznek ki. Néha párat megcsinálnak ilyen-olyan módszerrel, de sokáig nem tart ki a javítás. Körbe kellene lemezelni az összes kocsit, jobb minőségű anyaggal, de azt ezeknél már senki sem fogja kifizetni.
Akkor valóban a nem engedték, de én ezt soha nem is vitattam. Csak azóta eltelt két év, és semmi érdemi előrelépés nem történt, én erről írtam a legutóbbi hozzászólásomban. Az akkori és a mostani mondataim között tehát semmilyen ellentmondás nincs, csak hát ugye értelmezni kellene amit írok, nem izomból fröcsögni...
Az viszont tagadhatatlan, hogy a kormány annak idején visszavonta a 150 új csuklós busz vásárlására vonatkozó jóváhagyását, tehát egészen konkrétan a kormány akadályozta meg az új buszok vásárlását.
Tehát ilyen értelemben neked - az RM40 által idézett szövegedben - valóban nincs igazad, amikor kétségbevonod azt, hogy a BKV-t "nem engedték" új buszokat vásárolni.
Ez ugyanis ugyanúgy dokumentált tény, mint az, hogy a Volánokat és MKV-t sem engedték sokáig új buszokat vásárolni.