A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Latom, megjott a szentikaruszt vedo tarsasag... Futart nem tudok nezni, kepeket kuldhetsz ha akarsz, de amikor a legutoljara utaztam ilyen hiperszuper felujitott 280-assal, engem nem gyozott meg... (BPO-878)
Békásmegyerre anno jött pár szegedi és kecskeméti DAKKos Volvo. Gondolom ott épp nem hiányzott a kocsi, és a sofőrök is hozzá voltak szokva a budakörnyéki forgalomhoz és utakhoz, a vezetési kultúrát nem is említve. .
Egyébként futárból lehet látni a bkvs kocsikat, ami kifejezetten előnyös. Akár friss fotókat is lehet keresni, ha a topik nem fizet neked hazautat + szakértői díjat.
Erre jön majd a nagytudós válasz, hogy a ventillátoros ("műklímás") M3-ast is alacsonypadlós klímásokkal (elvileg klímásokkal) pótolják, Lehel-Újpest közötti pótlásnál meg szinte csak újszerű Mercedes Connectoval...
Először nézzél ki a H6-os pótlóra milyen 280-asokat adott rá Délpest, aztán meglátod, hogy egy VB-s C80-ashoz képest is jobb állapotú. Könnyű szakadtozni a számítógép mögül, pedig ki is lehet menni megnézni.
Nem tudom, amerre en jarok (szokoevente egyszer), nem sok sotetablakos van, de legalabb olyan hangja van, h. nem lehet benne beszelgetni... Telen meg lehet szagolni az utasterben a gazolajat...
Látom nagyon nem érted. Mondjuk október közepén biztosan sokakat érdekel a klímás Volvo, de hozzátenném, hogy amikor hőségriadó van, akkor sem mindig működik az OFF VB-s Volvókon a klíma. De nem ezen van a hangsúly, hanem pont azon, hogy a VB teljesen alkalmatlan volt a fővároson beül pótolni a HÉV-et. Emiatt írtam, hogy jó, ha a jövőben a BKV bonyolítaná le. Egyébként meg a BKV is Volvókat szokott legtöbb esetben a HÉV pótlóra adni.
Érdekesség, hogy a H6-os pótlását újra a BKV végzi (délpesti 280-asokkal). Azért is érdemes megjegyezni, mert az elmúlt több mint 1 évben minden HÉV pótlást a VB végzett, attól függetlenül is, hogy a pótolandó szakasz a fővároson belülre vagy kívülre esik. Remélem ez a jó szokás a jövőben is visszatér, hogy lehetőleg a BKV végzi majd a HÉV pótlások többségét.
Rendszám: NLZ-790 Gyártmány: IKARUS Típus: 260.43 Szin: MÉLYKÉK A jármű körözés alatt áll? NEM A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás adatai: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki. Forgalmi adatok: - Egyéb: A lekérdezett jármű nincs forgalomban