A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Árpád út (Újpesten) sokkol rosszabb állapotban van. Arról nem is beszélve hogy majdnem 24 órában közlekedik rajta.Vak Bottyán utca ezerszer jobb állapotban van.
Tettek kitérőt a Szent Imre tér megállóhoz?
Vagy annyira spórol a MÁV-HÉV Zrt, hogy inkább egy vonat megy majd helytelenben ingázva. Mert akkor lesz ott gázolás, nem js kevés.
Lesz állítólag most októberben H8 pótlás is a külső szakaszon. Ott, ahol nagyon az ap-ok el se bírnak menni. Ide még kikívánkozik belőlem, hogy a H8Y-ból (ha lesz) az Y jelzést érdekes lesz táblán kiírva látni. Úgy kb. 40 év után :D
Az operatív pótlásokat a MÁV-HÉV minél inkább szeretné visszaszorítani. Csak a legvésőbb esetben, ha mindkét irányban ellehetetlenül a közlekedés, akkor fogják alkalmazni.
Ilyen a H7 is szeptembertől. Amíg van sín, meg felsővezeték, járnak a vonatok. Akár 1 nagyegység is a Boráros és Csepel között ingaként. Pótlás is csak Szent Imréig lesz most már operatív és tervezett pótlásoknál.
Megjegyzem, azért a múlt hétvégén a Vágóhíd-Soroksár Hősök tere közti pótláson csak 7700-es Volvot láttam a 7900-esek helyett.
Más: a Futárral óvatosan, fél 9-ig ma nem jelezte, hogy nem lehet menni a 47/49-essel csak Gellért térig. Most mát úgy néz ki, hogy már frissítették és nem ad oda villamost.
Október 19.-étől az M3-as metrópótló autóbuszok Kőbánya-Kispest felé a gyorsforgalmin fognak közlekedni, visszafelé pedig az Üllői úton.
Felújítják a Vak Bottyán utcán, vagy a sok tükörtörés/rossz útminőség szülte meg ezt a pozitív döntést?
Mivel rendkívüli pótlásokon csak a BKV van jelen a Hév-pótlásokon, így szerintem a tervezett Hév pótlásokon is a BKV legyen a szolgáltató.
A diszpécserek nagyjából tudják kik azok, akik voltak már az adott szakaszon pótolni. Jópár kollégának a fejében van az útvonal. Rugalmasabb a BKV ilyen téren, mert van már benne rutinja.
Remek, orulok neki... Mikor utoljara hosszabb tavon otthon jartam, nem ez volt a tapasztalatom... Amugy gyere. Itt meg SMS-ben is lekerheted az infokat...
Tudom ez a BKV buszai... de én is szeretném megerősíteni, hogy használják az emberek a Futár appot (vagy azon az alapon működő valamelyik másik alkalmazást, ami az adatokat a Futárból olvassa ki pl.:Megállóhelyi Menetrend, Budapesti Menetrend).
Korosztálytól függetlenül látom az okostelefonokon Futárt böngészik.
Londonból egy Bp. hely specifikus szolgáltatásról biztos nem okoskodnék, de nem vagyunk egyformák... én minden esetre nem mondom azt, hogy Londonban nem használja senki az ottani menetrend appot. De tudod mit... én meg jövő Húsvétkor készülök oda, megkérdezem a megállókban várakozóktól.