A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Ezt milyen statisztikából vetted? Tele van olyan járattal, ami a képzeletbeli rangsor második felébe tartozik. Most nincsenek előttem a pontos számok, de a 16A, 222, 244, 44 legfeljebb középmezőny. A top 10-ben biztos nincs benne a 7-es, az élboly a 8E, 7E, 20E, 5 nagy valószínűséggel.
Egyszerű ez..nincs a bkv-nak elég autószerelője,autóvillszerelője sem karosszérialakatosa.Nyilván nem kéne kiszerveznie de nem kap szakmunkást nettó 200ért,mert pl a waberers 340-360ért sem talál eleget.Tehát meg kell fizetni egy vállalkozást akinek van még szakmunkása.
BPO-609 valamikor a múlt héten volt kiadva 130-ra – eszméletlenül jól ment, remélem az Ikarus-kiszórás folyamatában az utolsók közé fog esni! Ellenben HLF-946-ot eléggé lomhának éreztem...
A Villamnymodulók mikor kaptak újfajta fülkeajtót? Mennyire volt indokolt azt a részt elzárni az utasok elől? Mennyire lesz így megvalósítható az elsőajtózás úgy, hogy eddig sem volt túl praktikus, ergonómikus?
PDZ-832-re érdemes lenne ránézni, mert eléggé érdekes hangok jönnek ki belőle. A menetrendet sem tartja, a rá 12 perccel később induló 30-as is beérte, a 230-as pedig le is előzte korábban.
A kutyát nem érdekli . 887 hetek óta úgy van kiadva , hogy majd kiesik alóla a "C" tengely . Úgy veri az alját hogy a talpad is megfájdul . LOV-851 meg olyan fékkel volt kiadva több napig , hogy 2 megállóról hallatszott a veszett csikorgása . Reggel 4 - éjfélg zengett a lakótelep . Aztán lett szólva BKK diszpécsernek este és lecseréltette .
Június közepén beszéltük még a fórumban a BIGBUS pótlásának egyik lehetséges helyettesítésének alternatíváját: a BKV beállítását. Akkor írtam ezeket a turistabuszokat, amely sokaknak nem tetszett, most hogy hogy mégis elindult ez a járat?
Mégiscsak elképzelhető lesz, hogy a BKV átveheti a turistabusz-szolgáltatást Budapesten?