A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
182A -282E minden k nap van 1-1 rvy délután.ennek tényleg nem lehet jobb helyet találni ? 181 ,99 es mennyiséggel se értek egyet de ha az nem is akkor ez felesleges. 182-184 en ett járnak az új euro 6 os man-ek. Tényleg oda kell az új busz?
Épp megnyitottam a képet amit küldtek róla a kollegák, de akárhogy nézem az eleje egyben van.
Más lesz itt a vontatás oka.
Ha csak nem az, hogy Hosderében például fáradtak voltak a műszakban dolgozó urak aztán kicsit béndzsán rakták fel az egyik szelep csatlakozóját, aztán hopp két hét után letört, és mivel az üzemanyagellátásban volt a prücök, megállt a busz mint a szög...
Üdv. valaki megtudja nekem mondani hogy az Ikarus 412-esekből melyek voltak utasszámmérő berendezéssel felszerelve, illetve 2013-ban az 5-ös a 155-ös és a 156-os vonalakon melyek végeztek utasszámmérést?
Én ugyan nem értek a lovakhoz, de a bal féklámpa melletti fekete szmötyi, ami gyaníthatóan a motortérből jön és az FKU/FLR/FJX széria sajátja, nem túl biztató egy új(nak mondott, huszondik éves) jármű első üzemnapján.