A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Egy vonalszerelő kollégám hamarosan nyugdíjba vonul. 1982-től dolgozik a BKV-nál mint vonalszerelő. Szeretnénk neki egy fotó albumot amihez a buszokról sikerült fotókat szereznem, letöltenem.
Amennyiben valakinél lapulna régi szerkocsikról (Avia, Zsuk, Nysa, Renault Master. ) fotója és szívesen megosztaná, azt nagyon megköszönném!
ez a helyzet azért indukált egy személyi változást. Illetve kettőt, mert egy embert ketten fognak leváltani november elején Cinkota tetején.
Ebben a formában több szempontból sem teljesen pontos, egyrészt az ATÜI divízionális struktúrájában az a default, hogy mindkét pozíció létezik és betöltött (ugyanakkor mint látható van rá precedens, hogy az egyik tartósabban nincs betöltve); másrészt a leváltás kifejezést én biztosan nem használnám erre az esetre.
Szerintem még annyi se kell... Legalábbis kétlem, hogy pl az arrivánál a Bogáncsban ~80 szerelő dolgozna.
Azt tudom, hogy amikor az ITK Volvo flottája új volt Debrecenben, akkor 4x4 emberes műszakok voltak, aztán az évek előre haladtával nőtt a létszám, de manapság már külső javításokat is vállalnak, hogy ne legyenek "üresjáratok".
Nem tudom, mi volt Cinkotán, de műszakilag ránézésre gondozottnak tűnnek az odavalósi kocsik. És nemrég jártam Dél-Pesten és kelenföldiként nagyjából leesett az állam, mekkora a különbség a fejekben és úgy külalakban is a két garázs között. Szóval - ezekszerint - lehet normálisan is BKV-t működtetni, rottyantabb állománnyal is.