A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Nem kell túlgondolni, ez sokszor teljesen random, annó nekem is volt, hogy azt mondták, hogy arra megyek, amerre akarok, vagy esetleg ha az oktatónak van valamerre valami dolga, akkor összekötik a kellemest a hasznossal.
Csak a Balatoni úton nem maximidis vonalak járnak, illetve nem tudok róla, hogy a 101B/101E, 141, 150/150B maximidis lenne. Sanszosan lehet, hogy a 158-ast nézték meg.
Igen, a 16 és 216 csak 20.00 után (a 216-ost ez csak pèntek es szombat este érinti, mivel akkor jár este 8 utàn is.)
Amúgy meg a lànchídi buszok belvárosi és budavári szakaszán teljes üzemidőben meg kéne szüntetni az eaf-et- egységesen a többi összajtós szakaszhoz hasonlóan- így a 105/210 külső szakaszain és a 178 Ág utca- Naphegy tér közötti szakaszán lenne eaf, a 16, 216 vonalán megszűnne.
Nálunk másik vonalcsoport adja vagy részben vegyesen, én csak nyáron keveredtem oda, egy két start erejéig és egy 217-esre.
Minden kör között mentem a Tarfikba Kőbánya alsón, egy kávé, egy energia ital, egy cola, aztán még egy kávé és épphogy kibírtam félálomban.
Ha nem ugrik a kis-kaszás idő előtt a nyakba a kéményről, akkor majd nyugger besegítőként mennék arra legközelebb.
Egyébként jó kis vonalak. Bár mostanában nem rémisztgetem Kőbánya lakosságát, mert csuklósból inkább 7E-t kapok, szólóból meg 26-ost.
Novemberben hat szolgálatom lesz GT12, garázstartalék. Mert akik szokták csinálni azoknak van TR is és így bármi helyett tudnak kivinni cserekocsit, azok most elvesztek mind a drót alatti forgalmi számokban.