A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
bréking: 02-20 @ 35 vs 2 személyautó, Csepeli átjáró, kurvanagy dugó, 35-36-148-151 a HÉV-átjárón át jár, már amennyire tud, de minden vonalon jelentős késésre lehet számítani, mert pillanatok alatt feltorlódott a sor.
Nem úgy volt, h. mára összedobnak egy indításit a 75TP- re? F@sza, hogy megint 35 percenként jön a 30- as, mert mind a 3 reggel itt kezdő tartalék már javában ott van!:S:( Tegnap is ue. volt!:(
Rally, ha ma dolgozol és ki tod deríteni a Mexikói és a Mogyi tarcsit, akkor ne tartsd vissza magadat!;)
Adott esetben ma az 569nek a hátsói voltak szarok, és mindenki onnan jött, és senki sem mert felszállni a 7-es buszra. Ezenkívül minden stimmel.
A következő a probléma: Mint ahogy ezt is írtam, Cinkota minden 100-as táblája dolgozik (érthető így?), illetve még az is probléma, hogy délutános vagyok, így reggel nem tudok bemenni.
és akkor láttam, hogy ez a GNX titokban 266-os akart lenni. :-)
(és elnézést kérek, Humarci, hogy faképnél hagytalak, de siettem Kelenföldre, hogy az OFF Traxx-ot lekapjam. majdnem lekéstem, már ott állt az állomáson, de végül csak sikerült elérnem. :-) )
Adott helyzetben már nem sok embert érdekel, hogy működik-e a kijelző vagy nem. (Megnézi a buszt...100-as, igen. Felszáll, leszáll, ennyi.)
A táblahiányra vagy Te... bemész reggel Cinkotára és kiviszel onnan 20 táblát (tudom nem ilyen egyszerű...) vagy amennyi kell a Dél-Pestieknek. (Nem értem, hogy ezt miért olyan nehéz megoldani? Tán erre képzik a Logisztikai Menedzsereket?)
Egyébként meg azért sem lenne szerencsés iderakni ezt a kotlát, mert a hátuljából szó szerint nem lehet kilátni. Illetve mivel megtömik, marhajó, hogy 4 üléssel több van benne, csak 20-al kevesebben férnek fel.
Ezenfelül pedig terhelten kilöki a vizet. Tényleg nagy ötlet.
Basszameg, tényleg csak engem zavar, hogy nem voltak képesek két kib@szott buszt összeszedni, amin jó a kijelző, és a vidékről a BNV-re jövők ne azt jegyezzék meg, hogy a 7-es busszal mentek oda????
Egyébként meg ha figyeltél volna, látnád, hogy kurvára nem lenne jó a táblás 435-öst ideadni délpestről, mivel délpesten NINCS 100-as tábla, a cinkotaiak meg mind fentvannak a buszaikon.