A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Amúgy ha pl. az 57-257-nek elég egy végállomás, akkor például a 191-esnek, ami szintén kb. ugyanannyi menetidejű, annak miért kell kettőt kijelölni? Szerintem bőven elég lenne, ha csak a Nyugatiból lenne adva indulási idő.
Erre nem tudok semmit se mondani. Tévedhet az ember, de ennyire?
Pár napja a képesbe betettem egy 29-es buszról képet Kelemen L. utcának jelőlve, miközben Szerb A. utca volt. Ez valahogy "bocsánatos bűn", de Szent Imre tér?
Persze, hogy a legfontosabbat, amit akartam elfelejtettem... -.-'
Kelenföldön vagy elfogyott a kék festék vagy vmiért nagyon elkezdett pattogzani a festék a buszokról! Az alábbiakat minden képpen lekell kenni néhány helyen, általában a sárhányóknál. 05-07 06-24 07-79 12-00 12-07 19-74
Szerintem meg innentől kezdve korrektebb lenne, ha befejeznéd a kötekedést (mert amit most csinálsz, az annak a bizonyos csomónak a keresése a kákán), ugyanis az egyszeri utas nagyon magasról leszarja, hogy minek van elnevezve, a lényeg, hogy nem oda jut el vele, ahova alap helyzetben. Ez a probléma csak a magadfajta okos emberek fantáziáját mozgatja meg...
Szent Imre tér néz ki így ami a Batthyány térnél van. Utoljára nyáron jártam arra, ehhez hasonlóan nézett ki meg a Google Map is azt a helyet így ábrázolja.