A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Igen, elfagyott, majd a melegítés hatására eldurrant a levegőtartály (?), így a bal oldalt nem termelte fel a levegőt. A szerelő meg is mondta, h vmax = 20 km/h.
És még a brutáléis váztörése is megvan, nagyon gyorsan le kéne állítani.
Meg az is feltüntettet volna neki, hogy ott van a videó felvétel alapján van egy parkolóautomata pont szemben. Tehát az nem Szent Imre tér, amit a kedves Tóalmás úr magyarázott. :P Szerintem ez az egyik keskeny utca Angyalföldön, de ne kérdezd, hogy milyen nevű utca az. :)
Óbudának meg van a legfrissebb gányolása: 03-57, bal oldalt alul végig, még a kipufogó is, azonosító nélkül.... Sikerült elrontaniuk az egyik legkultúrátabb kinézetűt,nyilván szándékosan !
Amúgy ha pl. az 57-257-nek elég egy végállomás, akkor például a 191-esnek, ami szintén kb. ugyanannyi menetidejű, annak miért kell kettőt kijelölni? Szerintem bőven elég lenne, ha csak a Nyugatiból lenne adva indulási idő.
Erre nem tudok semmit se mondani. Tévedhet az ember, de ennyire?
Pár napja a képesbe betettem egy 29-es buszról képet Kelemen L. utcának jelőlve, miközben Szerb A. utca volt. Ez valahogy "bocsánatos bűn", de Szent Imre tér?