A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Fotózásnál már tökmindegy, amikor a fehéret mutatod a gépnek, akkor vidd közel (és az a papír vagy buszmegálló-tábla legyen jól megvilágítva az ottani fénnyel).
Én először mindig távolról állítottam be (távol volt a fehér terület), akkor lett zöldes. De ha olyan 15 cm-re viszed a fényképezőt, lehet, hogy jobb lesz. Persze így sem lesz tökéletes, például a tegnapi 10-17-es képeimnél is rá kellett még segíteni számítógépen...
A helyszín: Batthyány u. és Iskola u. sarka. A busz az Iskola u.-ból kanyarodott a video végén (szabálytalanul az egyirányú utcába) a Batthyány u-ba. Mit keresett ez ott? A kínlódás közben elment egy Localo is a Batthyány u.-ban...
Az az értelme hogy minél jobban lenyomják a színvonalat. Remélem a 95%-ukat egyenként basszák majd ki ha eljön az ideje... A szerelők többsége nem is szerelő, végzettségük sincs...
01-02 egész türhetőnen lett megcsinálva. Viszont az ajtóknak a fele szürke, a másik fele kék ... :S
01-08-al ma találkoztam benn a garázsban, ajóti neki is helyenként kékek, tehát a mondatban valahol egyet értek. Mind a 2 kocsinál a BKV matrica körbe van vágva. Ennek mi értelme? Nem vsezik észre hogy milyen ronda így? Inkább raktam volna én rá egy normális kivágotatt ...