A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
valami biztos volt, mert jó nagy dugó volt... pár buszt ugyanis a Tas vezér utcáról láttam kikanyarodni a Bocskai útra, majd a Bartók Béla útra, szóval biztos a Villányi úton volt valami. de azt már nem láttam, hogy ott mi történt.
Ilyen azért nem lesz, mert az eddig felsorolt melók minőségétől (01-75, 18-07 és hasonlók) teljesen el van ragadtatva 'az e célra megbízott vezető személy' . Mivel minden viszonyítás kérdése, ezért gondolom a délelőttösök munkája: 'elmegy, semmi gond, jó lesz ide'. Ehhez képest a délutános: 'hát ez valami csodálatosan egységes, lenyűgöző'... Na, ennyit erről.
Az van, hogy mindenki beleszarik mindenbe. KOCSIKIADÁS! Ez a jelszó. Semmi (más) nem számít. Ezért mondtam Nektek, hogy a Trolis vsz. fényévekkel előtte jár minden más garázsnak. Asszem az utolsó igényes megoldásokat láthatjuk ott (FEHÉR Récseis sablon, gyönyörűen meghúzott, egyenletesen feszített oldallemezek stb). Ezen kívül egyik garázsban sem foglalkoznak semmiféle esztétikai igényességgel. A 08-56 szép? Sajnos odáig jutottunk, hogy azt kell 'szépnek' tekinteni. Ocsmány, szánalom, undorító, szartenger. Momentán, ami úgy, ahogy normálisan néz ki sztem: 12-27, 04-62, 04-71, 16-06, 06-43, ilyesmik.
Tudod az a vicc, hogy ezt "büntetlenül" csinálhatják és senki (föntről) le sem szarja, hogy mit művelnek lentebb... ezt a kontár, igénytelen, ótvar melót mihamarabb bekéne fejezni. AKár úgy, hogy megkapják a munkakönyvüket és viszon'látásra...
BPI-964-re meg csak annyit,hogy undorító. Egyszerűen nem értem...mióta új festék volt (meg azért előtte is) pont itt volt divat,hogy szinte minden 200-as telifényt kapott,akkor is mikor fölösleges volt...erre most itt van ez. Nagyon siethetett ez a délelőttös...
Ezeket a megoldásokat ám a délelőttös 'fényező' brigád alkotja ilyenre. Délutános cimbim már nem is kommentálja az efféle megoldásokat. Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy 'házon belül' is ekkora különbség van a hozzáállásban és a munkaminőségnek nem nevezhető semmittevés viszonylatában.