A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Úgy tudtam hogy ez lesz belőle... A sok idióta parasztállatja!!! és ott voltam a vilin pont láttam hogy áll a megállóban a busz de az idióta baromállatja át nem szállt volna a mögötte álló volvora...
Hát igen. Ahhoz mindenkinek át kellene jönnie. Még kb 3 napig fenntartjuk a fórumot, mondjuk vasárnap estig. Ha addig sem történik semmi, akkor töröltetem a topikot, mondván hogy felesleges. Ez csak nekünk lett létrehozva, de egyáltalán nem kötelező.
Hát azért én félteném a 272-esen, a sok a Törökbálinti graffitis miatt. Ha oda raknák, biztosdan teljes üzemindőben felvételt készítő kamera kellene, valamint 1 egyenruhás rendőr.
Vajon a BKV Zrt mikor fogja a honlapján a menetrenden kívül felhívni a tisztelt utasok figyelmét?
- Hogy 25-én, pénteken este 20 órától üzemzárásig teljes vonali villamospótlás lesz a 28-as villamos vonalán, valamint a 3-62-es villamosok helyett is Villamospótló buszok lesznek az Őrs vezér tere és Kőbánya-Alsó vasútállomás között?
- Hogy a 21-es villamosok helyett a hétvégén (Március 26-27 között) teljes vonali villamospótlás lesz?
Április 9 és 17-e között az 53-as és 58-as buszvonalakon határozottan úgy érzem, hogy alvállalkozós kocsik lesznek.