A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Nem megyek át BKV-figyelőbe, de egyre gyakrabban kapok buszteszteredményeket. Legutóbb a wifiről küldtetek hírt , most Attila írt villámposztot egy kis ma reggeli lerobbanásról: Szia Dá, Mai észlelésem: átmeneti rossz hír a 86-os vonalán tesztelés alatt álló új EU-s busz[...] Bővebben!Tovább »
Pár éve még egy knorrozáson akadt kb. 4-5 fotós. Amit most a héten egyesek műveltek többek között a 14-eseken az teljesen elszomorító. (átlag 17 év, telefon, 1 méterről fotózás stb...) Minden nap állt kint a Kosztolányin legalább 5-6 ilyen sulinetes gyökér. Ezek után senki ne csodálkozzon ha egyre több az idegbeteg sofőr... Ezt a hobbyt a közelmúltban teljesen normálisan lehetett űzni, voltak határok és a régebbi emberek többsége nem divatból csinálta. Tönkreteszik és szégyenbe hozzák ezt a "műfajt". :((( Neveket nem kell gondolom említenem.
Tudtommal két szólónak is kell lennie. Egyik, ami KöKi-Rév-KöKi távot jár (utolsó hosszú a révtől), a másik, ami globálisan az utolsó KöKi-Rév-Nagykőrösi-t jár. Mindkettő 136E-ről.
Vasárnap este megvan még a 148-asra szóló átszerelés? Mert tegnap este Csepelről 23 óra körül a 02-55 ment Köki felé, mint 148-as. Pontosan 2-en voltak rajta... :o)
én ma a Kosztolányinál fotóztam, jött a 02-25. amikor le akartam kapni, rázta a fejét a sofőr, hogy ezt nem kéne. kiszállt, azt mondta: a buszt fotózhatod, de ne legyek benne. meg is köszöntem neki, így nincs a sofőrről kép. meg lehet ezt így is oldani, nem leüvölteni szegény fotós fejét...
(valószínűleg azért mert a múltban valami rosszat vétett és lefotózták)
én majdnem egy ilyen fotót lőttem le Gazdagréten a 04-85-ről, de szólt a sofőr, hogy bocsi, de ne akkor fotózzam, amikor Ő más dolgot végez. (tudjátok, miről van szó.) mondtam: oké, kitörlöm. ki is töröltem, így nincs képi bizonyíték tettéről.
Már ne haragudj, de hogy lehetne rajta mérés Localoval? Továbbá a 02-30 sem mérős. Pont azért vannak ott, mert Csepelen a 79/179-est mérik vagy nem? :O
Jó hogy láthattam róluk pesti képeket :-))) Azaz :S A 704 volt az üzemanyagkirály, a 712 kedvenc, mivel vezethettem is 17 évesen, 720 meg a padlógázas..................
Reménykedtem hátha magánkézbe kerűlt v.melyik ráncosunk,---dehát ez csukibusszal ritkán történik meg... Amiről tudok az is fullra átalakítva, szétbarmolva. Mondjuk az '83-az évjárat, és a napokban jár le a műszakija, de akkoris beleőszűlnék mire összeszedném.
Akkor Cegléd volt a végállomás? :S bizti eltakarították már...