A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Van valami új utasítás arra vonatkozóan, hogy a garázsBÓL forgalomBA induló buszok nem szállítanak utast? (pl. Dél-Pestiből indulva az Üllőin KöKi felé...)
Árpád hídnál nekem egy zavaró tényező van még: a 120-as busz. amikor fel akarom venni videóra, nem pont akkor áll be elé, amikor nem kéne? :-) Muprhy törvényei uralkodtak a mai napon is, mivel az eső is betett nekem egy picit.
Sajnos igen, bár általában a délelőtt folyamán garázsban szokott kikötni... ma 203-n volt, abba talán nem halt bele (max este a 27-n pusztulhat meg, dehát van tartalék)
Az Árpád hídnál nem igaz, hogy egy normális képet nem tudtam csinálni! Valaki mindig belemászott a kép szélébe. Vagy a méterről fényképezők, vagy valami néni.
Különben már tudok tuti napos helyeket a Credok fényképezésére (ma fedeztem fel őket), de holnap és holnap után már biztos nem lesz egy perc napsütés se. -_-
Miért pont a 93-148 marad Kökin? Egyáltalán azok hol fognak fordulni...? Egyáltalán azok is miért mennek a Kökire, ha a Metró is csak a Határ útig megy?