A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Kelenföldön mostanában undorítóan fényeznek, nem igazán maszkolják ki az ablakot, kereket, lépcsőt, satöbbi egyéb ilyen "elhanyagolható" dolgokat, mindamelett, hogy az azonosítókat meg vissza sem festik. 19-80on is szépen rá van fújva... :/
Nem, mivel legalább láthatunk normális képeket ebben a fórumban neked köszönhetően. :) Nem csak Oleever07 meg Virtualbus fannak meg társainak a remek müveit... ^^
Valóban van a tető alatt jelzés, + nagy sárga matricás tábla is ki se lehet kerülni ,+ a metró szellőzőjén is matrica, + a lépcső tetején matricás tábla. De a kerékpár útból kivehették volna az útban lévő korlátokat.
Hamár tagek,graffitik: az én névadom is hasonló helyzetű ezügyben elég csak az ufóba benézni. Bár motorikusan, váltóügyben elmegy még, de ez se a régi már (gazdája szereti a buszt, de a vezérismerősöm nem szerette)
---------------------------------
Csengő: A 136E-n csak a 2. és a 3. ajtónál szólt, de a 3. nem világított.
Hát a motor az most valami katasztrófa, vagy a váltó inkább. Pörög a motor már, mint az állat, és akkor nagynehezen vált fel; tele van tag-ekkel, fülehátfal, ufó; a fülke hátfalán a gumi kapaszkodóról a gumi hamarosan továbbáll; csengő az csak dísznek szól (talán a 3-as ajtónál szól egyedül, első kettőnél tuti nem); a hangja is elég traktoros kezd lenni szerencsétlennek; és a kézifék feloldásakor is meglehetősen furcsa hang keletkezik; ajtófék nem tudom, van-e még egyáltalán, bár annak idején se sokan használták, mert a kapcsoló rossz állására lett rákötve.
Az csak plusz, hogy az orrán a jobb index nem villog, ez ad absurdum ma is kiéghetett; mindenesetre szóltam, hogy elől nem, oldalt, hátul igen.
És hát ahogy kívülről kinéz... bár az már vsz óta fennáll.