A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Nekem is. Azt is, hogy a kis kocsiszámú vonalakat mi értelme van több telephely / üzemeltető között megosztani. A nagy vonalaknál érthető, mert a két végpont másik helyről van közelebb garázsmenetben, de pl. volt időszak, amikor a 149-esen volt Kelenföld, Óbuda és VT is. Félek attól, hogy a 150 Citaro-val ezt csak fokozzák, s egyre több ilyen vegyes viszonylat lesz.
Nézd én sem ellened akartam írni, azt amit írtam, vagy megsérteni, a kirohanásom csupán a negatív hír és pánikkeltés témaköre ellen szólt, erre nagyon harapok. Sajnos manapság -mint az eléggé közismert és látható a különböző sajtótermékekben - szinte csak a negatív hírnek van értéke, ráadásul ha ez még nem lenne elég, sokszor torzítanak is a valóságon, hogy negatívabb, szenzációsabb így jobban eladható legyen. Ez bizony hatással van az emberek szemléletére (világszemléletére) és nem éppen jóirányba befolyásolja azt (ráadásul nem is objektív). Tovább megyek: nem is a beírásoddal volt a baj, hanem az utána következőkkel, akik még képpel is illusztrálták a dolgot, és elkezdték belekavarni a felújításokat. Amiket írtam, és amihez a bölcs ifjú tanítvány is hozzáfűzte érdemi mondanivalóját, erre vonatkozott. A téma részemről is lezárva, és mégegyszer mondom, nem akartalak megsérteni.
De hogy ne vicceljem el a dolgot, én a szóló Van Hool kiadást biztos nem növelném meg, legalább tarthatóbb lenne a 11 kocsi kiadása 13 helyett 14-ből és nem kellene egyik vonalon sem pótolni 412-essel...