A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Arról esetleg van-e valami információ, hogy a genfi Volvok várhatóan hol fognak majd megjelenni ? (Cinkotás vonalakra tippelek, így viszont az a kérdés is felmerül, hogy ott az ikarusokat, vagy a régebbi Volvokat váltják-e, mivel a genfiek ugye nem VT-sek ..)
Tudtommal ahova VT Citaro kerül, onnan lekerül a BKV alacsonypadló. Azaz egy vonalon egy szolgáltató alacsonypadlós kocsijai lesznek. Tehát a 196-osra (is) Volvo helyett jönnek.
Azt a helyet is feltúrták? Szép, akkor már csak a Kerepesi felől maradt délelőtti hely ajtótlanból.
Igazából amikor először megnéztem a képet, az volt a reakcióm, hogy (a formámat hozva) ezt is elb.tam - hagyhattam volna még kicsit közelebb jönni. Így viszont inkább egy szavam sincs. :-D
A VT-ből akkor a 196-osra se kérnénk. (Kivéve, ha Volvók helyett jönnének - de kézenfekvően a 280-asokat váltják...)
Jók ezek a találgatások, ámbár ugye alacsonypadlósnak lennie kell, ez előírás lenne.......a Volvo meg ( állítólag ) nem fér el itt-ott, sebaj, ki mit hallott, én 3-4 db ról hallottam a mondókát! Sőt, az Andorba ugyanúgy megy majd , mint a Bogáncsba. Érthető is, mert innen azért hosszú a garázsmenet.
Hát én valami olyasmit hallottam, hogy vagy a Felvonulásira, vagy valami ilyesmi helyre mennek, jövő vasárnap éjjel.....és ott maradnak. Én gyanítottam, hogy esetleg valami bemutató féle lenne e, mint annó amikor a Gyros-ok jöttek.
Szerintem a tököli Nemzetközi Autóbuszfesztiválon, 25-én, az EVOBus részéről, mint kiállító. Nem 50 db, mert összesen annyi busz nem lesz ott az összes kiálítótól, de szerintem 1 szóló - 1 csuklós.