A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
A 2013. június 8-tól június 30-áig tartó időszakban a 18-as, az 59-es és a 61-es villamosok Széll Kálmán tér M és a Déli pályaudvar M közötti szakasza újul meg a Krisztina körúton. Ezzel egy időben a Böszörményi úton, a Kiss János altábornagy utca és az Apor Vilmos tér között pályafelújítás lesz.
Én jó katona voltam, s megtanultam, hogy az utasítást nem kérdőjelezni kell, hanem végrehajtani! Még ha butaságnak is tűnik.Ha átküldenek, elindulok, egyre többször kell mennünk mostanában amúgy is!
Most úgy néz ki rendben leszünk.A transmannról most még nem beszélnék,sötétben tapogatózunk.Rengeteg infó megy napmintnap,de hogy mi az igazság,az majd kiderül..
Egyébként lesz elég járművezető? Mert akárhogy nézzük, hogy van busz, a VT most lazán felszív legalább 350 járművezetőt és a pótlásokra is kellene majd közel 150 fő. +lemorzsolódások, nyugdíjba vonulások az addig elkövetkező időszakban.
Hogyha téged átküldenek budafokra egy Tátra szerelvényért,mert hiányzik a kiadáshoz,rögtön rohansz a főnökhöz,hogy minek?Tartalékként egy feladatom van:Diszpécser mondja a melót,én meg végrehajtom.
Olyan vagy,mint egy gyerek!Vagy te vagy Petike?:))