A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Még soha nem töröltünk egyetlen hozzászólást sem. Legalábbis én biztosan nem. Viszont, ha ennyire tudod, hogy mi történik az Újszász utca környékén, akkor nagyon szívesen meghallgatunk! Sőt! Még kijavíttatom a posztot az írójával is esküszöm neked, csak mondjad, hogy mit tudsz!?
Az a baj, hogy annyi rosszindulattal gyártott félinfó van a cikkben (BKK mellett őket is utáljátok ahogy látom) , hogy kár volt az a 10 perc az életemből. Ismét a tények/valóság közlése helyett a találgatásaitok öveznek, amit gondolom ugyanazzal a gonddal ellenőriztél le, mint ahogy a rendszámokat szoktad mielőtt megkérdezed mik azok. Fb-n bekommenteltem volna, de nem sikerült, mert ott is dübörög a vekés cenzúra. Mondanám hogy a cikk inkább a vicc kategóriájából is kilóg, de inkább csak annyit, hogy hoztátok a szokásos bulvár színvonalat.
Nekem furcsának tűnik, hogy a volanbusz tenderebol kapjon a Bkk. két külön cég...vagy aZ Ikarus beveszi alvállalkozónak a BKV-t a gyártáshoz? De tulajdonosa akkor meg hogy lenne A buszoknak?
Nem tudom... de ez nem is rajtuk múlik (mármint a 2 emberen). Az alapmenetrendi menekülés óta így kiiktatásban nincs hova szökni a 45-ös genfijei elől. Igazából most sem jó autók, de van bizonyíték arra, hogy mégis foglalkoznak velük: majdnem mindben működik a klíma.
Az egy dolog, hogy nem erre a klímára lettet méretezve és így erőlködnek a kocsik, ha be van kapcsolva (értsd ezt úgy, hogy padlóig kell nyomni elinduláskor a gázt, hogy meginduljon a vas) és persze conectói hideg sincs bennük, de megy! És nem 40 °C van a kocsikban (vagy több...), hanem csak 28-30 fok. Már jobb. NCZ-s kelenföldi kisVolvón 178-ason kedden már már meglepő volt, milyen jó idő volt.
Óbudás C1 a 130-ason: dettó ment benne (nem tudom melyik kocsi volt, de sok nyitható ablaka nem volt).
De a VH-k, délpesti FKU-k, CNG-s Citarók nem és nem és csak azért sem. LOV-851-et hétfőn írtam, ma megint sikerült kifogni 23E-n visszafele. Szerintetek?
Nem az egyetlen! Minden kínos kérdés kapcsán nagy a hallgatás. Jó példa a 40 darab hibrid, amit gyakorlatilag senki sem akart, csak a BKK és a BKV döntéshozói.
Én egész pontosan arra a (két) megbecsült topiktársunkra gondolok, aki idejét-erejét nem kímélve válaszolgat itt nekünk a legapróbb kérdésektől elkezdve a stratégiai kérdésekig mindenfélére, csak valahogy éppen erre az egyre nem.
Lehet, hogy a légkondis probléma már az ő erejét is meghaladja.
Még véletlenül sem akartam DP-t védeni, én pl. a VH-okat nem raknám a 23-as családra (gondolom mások is így vannak vele), csak egy kivételt hoztam fel.
LOV-852, 871... lehet bármi, de bármi... tudom, hogy a szuper légkondis autóban ülve leszarjátok, de amit Délpest művel kocsikiadás terén, az szégyen. Csodálkozom, hogy máshol nem szarnak így bele az egészbe. Ugyanis itt ülök a bizonyítékon, hogy Délpestnek mindent lehet. Kösz, a többi utas nevében is!