A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Egy kicsit megtörném a Karsan-témát. BPI-940-ről mit tudunk? FUTÁR-szerint majd' fél éve nem volt kint, de sehol nem találtam nyomát, hogy kidobták volna.
Ezen a ,,csodás" tavaszi napon visszatért a 08-01.
Kívülről gyönyörű, belül azért vannak fapados megoldások (pl padló maradt a régi, kapaszkodók nem mindenhol lettek lefestve). De kapott kék üléseket, sötétített ablakokat (a hátsó szélvédő maradt a régi, ázik is be rendesen..).
Ja és kapott narancs kijelzőket is! :))
az OFF Volánbusznál anno kimondottan hangsúlyozták, megkövetelték a motormosást havonta.
Meglepett, mikor megtudtam, hogy a Gödöllő-Aszód környéki társasági kollégák, személyük elleni támadásként fogják fel és ha tehetik elszabotálják a havi egyszeri motormosást.
Nem kell ahhoz közlekedésmérnök diploma, hogy tudja valaki, hogy a motorteret érdemes mosni bizonyos időközönként, elég egy autószerelő érettségi, de még az sem kell, elég a józan ész.
Na igen. Az indirekt hatások - reputációs kockázat, bevétel-kiesés, stb. - pedig nehezen számszerűsíthetők, ezért aztán egyáltalán nem is jelennek meg a könyvekben. :D
Látszik, hogy milyen alacsony intelligenciával rendelkező primitív emberek vagytok.
Most pedig gondolkodj el azon, akik éppen átéltek egy aljas támadást valamelyik külföldi városban, és az áldozatok vagy azok imesrősei/családtagjai utoljára azt a két szót hallották földi életükben, amit a topiktárs beírt.
Egyáltalán nem humoros.
Közben az újabb török támadás a budai vár ellent meg leugatjátok, hogy már elsőre is unalmas volt.
Szerintem nektek kellene elgondolkodni ezen, de be is fejeztem, mert ez nem humorérzék, hanem jó ízlés és intelligencia kérdése kellene/kellett volna legyen.