E topik a http://www.fortepan.hu gyűjteményben fellelhető városképek, részletek, helyszínek, esetleg korszakok-időpontok, személyek, járművek beazonosítására szolgál. A honlap szerkesztői az itt olvasható azonosításokat veszik át.
A Fortepan új kulcsszó-címke rendszeréről a Fortepan címkézés topikon kaphattok bővebb információt. Testvértopikunk a Budapest anno...
A Fortepanhoz lazán kapcsolódó egyéb témákkal forduljatok a
Kávézóna a FortePan-hoz topichoz
A háttérben a Csanády utca 27. (Szent István park 21.) és a Csanády utca 28. (Szent István park 20.) számú ház épül. Ezt az építkezést lásd ezen a képen: 117691
Budapest XV. A felvételt a Zsókavár utcai szolgáltatóház mögött készítette Horváth Péter fotográfus önmagáról, a háttérben a 12–22. szám alatti sávház.
Elfogadom, ha te így látod, meg egyébként is, ha nem fogadnám el, az se változtatna semmin. :-)
De azért talán egy hozzászólás erejéig megjegyzem, szerintem pl. a 287512 semmivel se közvetít többet az adott korról, mintha lenne egy kép a székesegyházról is. Cserében van pár külföldi helyszín, amikről többtucatnyi tökugyanolyan kép van a Fortepanon. Nem mindig ugyanazt tartanám én érdektelennek, amit te. :-)
De persze itt is igaz, amit más témában írtam már korábban: ti ténylegesen foglalkoztok vele, én meg csak a szám járatom, szóval garantáltan neked van igazad (és ezt most sem gúnyként írom, hanem komolyan gondolom).