Ez itt a Fortepan kulcsszavazók, címkézők, tárgyszavazók beszélgetős fóruma.
Szülőatyánk, a "FortePan megfejtések" amott lakik:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9204653
Az elmúlt napokban jelzett problémákat orvosoltam (kivéve a legfrissebbet). Nekem elég a képszám, mivel az admin felületen annak alapján dolgozom, nem link alapján.
a számpontbetübetü szerkezetet a fórummotor automatikusan linknek veszi, hacsak az ember ki nem jelöli és a kijelölés után nem klikkel a "szakadó láncszem" szimbólumra.
Ha nem veszik kellemetlenségnek írnék még néhány képszámot, ahol nem szerepel Renault Juvaquatre: 2940.sz. ( Moszkvicsok parkolnak) 16772.sz ( a villamosok előtt szintén nem Renault van, szerintem Ford Eifel), 17958.sz. képen egyéb típus áll, Opel Kadettre gondolok helyette. 199654. sz. képen Skoda Tudor áll a ház előtt, 3586.sz. képen az osztott hátsó ablakos személygépkocsi sem Renault. Remélem semmit sem vesznek sértésnek, csak és kizárólag a jóindulat szól belőlem.
Csodálatra méltó fényképgyűjteményük lelkes böngészőjeként egy javaslattal élnék. 3553 számmal jelzett képükön hibás a Csepel teherautó előtt lévő személygépkocsi megnevezése. Nem Moszkvics 401 áll ott, hanem Renault Juvaquatre. Azért tudom ennyire biztosra, mivel az én garázsomban is egy ugyanilyen található.Remélem kritikámat segítő szándékként értékelik majd.
nem, az egy másik hajó, nem a Széchenyi-hajó (1938), nem is a Stefan Széchenyi/Széchenyi-hajó (1853) (lsd 82564), hanem a Széchenyi István-hajó (lsd 133119) (a hajóregiszteren ez a gróf megjelölés nélkül szerepel)