"de ha valami értelmes javaslata van az embernek, akkor 2x30 nap alatt mindig arra jutnak, hogy ezt nem lehet megoldani, kérjük a tájékoztatás tudomásul vételét..."
Ismerős, ez a nemtörődöm beleszarós hozzáállásuk egészen botrányos. És kb minden észrevételt így ráznak le.
Ezek ilyen agyhalottak, mind. Ja, Benjamin utcához is kellett* kirakni ilyen táblákat.
*elhihetitek, mindenkinek (igen, sem a BKV, sem a BKK nem egyből árkon-bokron át ugrik, ha jön egy ilyen "kérés") baromi kellemetlen, de ezek ilyen magasabb szintről jövő utasitások. Igen, mind politikai.
Én eleve elbeszélgetnék azzal is, akinek ott ez a legnagyobb baja, hogy jár a buszok motorja... A gyorsítás, a villamosok, a személyautók, az ordítozás, a kutyaszar, a hányás, stb nem zavarja, csak ez? Így most akkor bajon megnyugodott?
Igen, a BKK-ban az a "jó", hogy minden ilyen baromságra egyből ugrik, de ha valami értelmes javaslata van az embernek, akkor 2x30 nap alatt mindig arra jutnak, hogy ezt nem lehet megoldani, kérjük a tájékoztatás tudomásul vételét...
Mondjuk a BKV/arriva is lehetne tökösebb, hogy bevezeti őket a buszüzemletetés alapjaiba, ha már maguktól nincs ennyi eszük.
És, a végállomást is el akarják helyezni máshová..
Egyszerűbb és logikusabb lenne légtisztító-szellőztető rendszert beépíteni a LAKÁSOKBA ahol ez gond, az nem csak a busz, de minden más légszennyezést is szűrne.
Szociológus.. Helyi képviselőként azt sem tudja, hogy ott két buszjárat végállomásozik, nem egy. Arra meg végképp képtelennek tűnt, hogy megértse az összefüggést a motor járatása és a klíma & fűtött busz között. Mintha nála a 260-asok zaja és kibocsátása ragadt volna be, pedig azóta jóval tisztább üzemű és csendesebb buszok járnak arra (is). Legalább már megismerhettünk egy újabb PM-es politikust a főpolgi után.
Mondjuk én eleve nem értem ezeket a motorjáratás tiltó faszságokat; mégis milyen alapon? Ha odamegyek a saját autómmal, buszommal, teherautómmal akkor túráztathatom akár órákig, senki nem kérhet számon, akkor a BKK mégis mit fontoskodik az olyan emberek érdekében, akik jó eséllyel amúgy nem is "ügyfelek"?
Egy igazi műszaki antitalentum lehet az ötletgazda, de valaki azért felvilágosíthatná, hogy az ilyen 1-2 perces leállás majd beindítás több szempontból is sokkal károsabb, mintha folyamatosan járna a motor...
Akkor most az utasokon a sor, lehet reklamálni, amíg tart a meleg nyár. Álló motornál ugye a klímaberendezés sem működik (már amelyiken egyáltalán) a buszon, s így percek alatt átmelegszik a jármű...
Új írásomat szeretném a figyelmetekbe ajánlani, melyben egy kereken 100 éve indult 100+10 darabos autóbuszbeszerzés történetét dolgoztam fel két részben. Ezek a fakarosszériás MÁVAG-Mercedesek 1929-ből. Az első rész már olvasható, a folytatás hamarosan következik. Természetesen bármilyen javítást, kiegészítést szívesen fogadok. Jó szórakozást hozzá mindenkinek!
Fizikailag igen. Valóságban pedig ez úgy fog működni, hogy ahonnan igény van utazásra, azt a megállópontot, megállópontokat fogja érinteni.
Tehát, ha csak a 8-as ponttól van igény, akkor csak azt. Ha a 3-asból, 4-esből, és a 8-asból, akkor ezeket, ha csak a 2-esből és a 9-esből, akkor azokat, ahogy igény van rá.
Erre azért még ne fogadj :D Elhangzott sok időpont már január eleje óta, sőt az elmúlt 1,5 hétben is. Augusztus 1, de mint valami promó nap, nem élesben, aztán auguztus 8, 11. stb...
A Bugac téren azért én megállítanám, ott a helyi szolgáltató központ, bár ez így leírva kicsit viccesen hangzik. Illetve nem azért, de zöldségesfurgonnal vidáman járhatna a Bóbitás út - Bekecs u. - Monoki u. - Bóbítás út hurokban rendesen. Na, majd meglátjuk, hogy válik be. Volt egy néni kerületi fórumokon, aki az új busz elé fekvéssel fenyegetett, ha beindul. Na, ezt is meglátjuk :D