Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Nem akarlak megbántani, de sokszor se füle, se farka a mondanivalódnak. Lajosnál legalább van rendszer, még a reakcióit is ki lehet találni. Nálad egy katyvaszt látok.
A zsandárok vasárnap elvitték Oscar Freire Gomezt miután a (most még) felesége bepanaszolta.
Nem szép válás van folyamatban, asszonypajtás szerint a Tricampione nem kedves ember. Félre is lépett mindenféle hölgyekkel és berendezési tárgyak is kálóba mentek a viták során.
Már nem élnek együtt, de a vasárnapi misén (!) ismét konfliktus volt, mely rángatásba és mobiltelefon elvételbe torkollott a férfi részéről.
Ezek után ment el a nő a rendőrságre, akik végül bevitték Freirét.
Ma megvolt a tárgyalás melyen statáriális jelleggel 9 nap házi őrizetet szabtak ki és 6 hónap távolságtartást. 200 méternél közelebb nem mehet a feleségéhez.
Írd ott meg, kíváncsi vagyok miben értesz egyet, és miben nem. Nekem az egyik legmeggyőzőbb az volt, hogy a puhos semmilyen szinten nem volt megrendülve 16 év "Holdról is láccik" után, míg a Lézerjankó majdnem infarktust kapott. Sok kis apróságból áll össze a kép, és abban is biztos vagyok, hogy messze nem látjuk az egészet.
Lennének érveim, amiket-ott-meg is vitatnék Veled, mert vitázni jó.
De ott van a felpipázott spanod is, és igazából olyanokkal nem akarok-nem pazarlok rá idöt-mert minek-akik a szánalmas dühkezelési problémáikat nem a pszichiátrián próbálják leküzdeni. :-))))
Mi? :) Poroskának munkabírása? Stressztűrése??? :) Te egy másik mozit nézel. Lusta, hedonista, jellemtelen kis gyökér. Amit elért, azt mögötte építették fel, sok pénzből, sok ember.
Téged mindig átbasztak? De kik? Mivel? Át lehetett? Akkor az nem a te hibád?
A bajerzsótit elcserélted egy Magyar Péterre? Minőségi csere, gratulálok, élvezd ki a választásod. Plakátok, meg élelmiszercsomag.... úristen. Hátha, mi? Hát nem.
Én a választópolgárokról beszélek. Azt hiszik, hogy a jelen helyzet egy adottság. Mint egy trambulin. Csak ugrani kell, és magasabbra jut az ember. Pedig nem. Az élet minősége nem nyílegyenes út felfelé, néha lefelé menet is van. Ezt felejtik el nagyon sokan, miközben a közelmúlt történelmében többször is megtörtént. Egy 20 éves fiatal, aki mióta felnőtt, mindig Orbán a miniszterelnök. Azt hiszi, hogy a személyesen ő tehet arról, ha nem olyan az élete, mint amit elképzelt. Neki orvosi igazolása van, tényleg nem emlékezhet. De a nála idősebbek? Ők tényleg aranyhalak. A memóriájuk pár másodperces. Időnként szükség van a tabula rasa-ra. Tudok alkalmazkodni, az életem nem a politikai aktoroktól függ. De az aranyhalak mit csinálnak majd?
Nézd, sok mindent lehet mondani a puhosra, de aki 36 éve folyamatosan tényező, az nem lehet hülye. És nekem az tűnt fel már tegnap este is, hogy nem volt megtörve, pedig ennél nagyobb buktát még nem élt át senki az ország megalapítása óta. Még az is lehet, hogy belesegítettek a pocsolyába, mert így minden szart rájuk lehet kenni. Ott van 138 fogalmatlan, ismeretlen valaki, akik könnyen meg lehet vezetni.
Persze, vannak pozitívumai, de most megint a csürhe jut hatalomhoz, és azért a 16 év alatt valamit építettek is a szupertolvajok. Azt most kb. 3-4 hónap alatt basszák szét, utána meg csőd. (Elég Budapestet megnézni, a nyírtassi méhészribanc 2 hónap alatt tapsolta el a Tarlós által otthagyott 200 milliárdot.) Van egy elméletem arra, hogy miért is törénhetett ez az egész, majd leírom az OFF-ban. Érdekes.
Nem, azt mondta Van, hogy azért adta oda a bringát Philipse, mert alapból gyengének érezte magát, és nem bírt volna menni. Ha belegodolsz, hogy a 49-es átlag az 55-60 környéki utazósebességet jelent 5 órán keresztül, akkor érted, miért írtam, hogy tisztul a sport.
Hát, nem azért iszom meg a pezsgőt, mert boldog vagyok. Kiáradt az agyhalál, megbosszulva 16 év gátlástalanságát és pofátlan harácsolását. Ez nem is lenne baj, csak az ország, és a kisember baszik rá, mert vakokkal, rostosakkal, csézis agyhalottakkal és döntésképtelen buzikkal nehéz lesz:(
Tökéletes helyzetben volt Koch. Hármas sprintben a második hely az ideális, mert egyet figyel, egyet tart. És Vosnak kellett volna Prévot kerekéről indulni, nem az ellenfélnek. Jó verseny volt, Blanka tanult. Megjött a csoporttal, 18-ik.