"Holtan találták meg a hétvégén eltűnt 11 éves magyar kislányt, Sz. Kingát. Egy 32 éves férfi ölte meg: Összevesztek, és a vita hevében a 20 évvel idősebb férfi megfojtotta és sorsára hagyta a lányt. Egy 11 éves lány tiszarádi eltűnéséről tett bejelentést a rendőrségre egyik családtagja még Január 5-én vasárnap.
A rokon elmondta, hogy a lány előző nap otthonában megsérült, és a család egy férfi ismerőse kísérte Nyíregyházára orvosi ellátásra, ahonnan nem érkeztek haza.
A rendőrök haladéktalanul, nagy erőkkel kezdték meg az adatgyűjtést az eltűnt lány felkutatása érdekében. Egy erdős területre mentek, ahol összevesztek, és a vita hevében megfojtotta és sorsára hagyta a lányt.
Néhány órán belül megtalálták a lányt korábban elkísérő 32 éves gávavencsellői férfit. B. D. a nyomozóknak elmondta, hogy a fiatal lánnyal szerelmi kapcsolatban álltak, és az orvosi ellátás után Nyíregyházán sétálni indultak.
Egy erdős területre mentek, ahol összevesztek, és a vita hevében megfojtotta és sorsára hagyta a lányt. A nyomozók a B.
D által megadott helyen megtalálták a holttestet."
Mi a faszban állt a 32 éves egy 11 évessel? Még akkor is, ha majdnem biztosan cigány volt a 11 éves?
Valakiben felmerült az a lehetőség, hogy miért nincs folytatása annak a videóból kivágott fotónak, amin egy (szárazon?) széttúrt ágy van némi cukor/mosópor/patkányméreg neklátszó kokainnal? Csak mert csak úgy reagált rá a Drogtapsonc, hogy egyből odaremegett a kamera elé és picsogva elmondta, hogy konszexet csinált pormentesen. Azt a videót valaki megcsinálta, vagyis tudja, mi történt ott. Meg úgy általában nem volt támadva személyében a Drogtapsonc, illetve a (technikai) feltételeket is biztosították neki a kampányhoz.
Nem hiszem, hogy véletlenül került elő a szárazon töcskölő szöszipocsolya, és egyedül legyártott egy puhosverő kampányt 2 év bulikázás alatt.
"Ebbe az ügyre kár egy percet is áldoznia - a Meta szervere nem Magyarországon van és a cégnek nincs magyarországi jogi személyisége, ergo az ország szuverenitását kérdőjelezné meg ha egy külföldön történt esemény (amire se a magyar államnak se a lakosságnak nincs a ráhatása) határozná meg a választás szabályossságát. Ha ebben a kérdésben a Meta működése mérvadó lenne, akkor soha többé nem lehetne Mo-on legitim választást tartani - az óvás elfogadása teljes jogbizonytalanságot jelentene, ergo (szvsz) helyből és tartalmi vizsgálat nélkül lesz elutasítva."
De kell egy hivatkozási alap, egy jogi döntés. És mivel Torockai megígérte, hogy megóvja a faszkönyv miatt a választást, egy szavatartó ember meg is teszi, amit mond.
Sajnos nem propaganda, hogy drogos. Nézd meg ahogy beszél, ahogy viselkedik. Összefossa magát, ez is tipikus drogos tünet. (Trainspotting megvan?)
Az alkoholnál semmi nem okoz nagyobb károkat. Ja. Aki piás, az nem fog megölni egy adagért, a drogos igen.
Neked van kiskerted, ez jó. Szerinted a környékeden lévő cigányok majd otthagyják, ha nem lesz mit zabálniuk?
Amit az energiáról beszélsz, az remek, de kb. évek megépíteni, megcsinálni. Nyáron már gebasz lesz, mert a légkondikba sem lesz áram, a tározók félig-harmadig üresek. Nem nagyon vagy képben annak alapján, amiket írsz.
A Főtapsonc eddig mindenben hazudott: nem lesz politikus, nem lesz pártelnök, nem megy brüsszeli kamuállásba, stb.
Delej nem csak olajból-gázból lészen. Ausztriában javarészt vizieröművekböl, dánoknál szél, taljánoknál nap, hollandoknál árapály. Nálunk paks. Mivel ennyire lemattolta irán a kraftot-a világ reagál-lesz más. A németek felfűtik a reaktorokat, pl. Kina a széneröműveket.
Értem, a köolaj származékok másra is kellenek, villamosrepülö nincs, műtrágya sem.
Gyöziékkel teljesen egyetértek. Ez az elhibázott-rosszul öregedö fideszes kommunákáció csapdája. Ahogy a fiatalokat sem, a cigányokat sem sikerült megszólitani. Ezek trógerek, ezek senkinek nem a példaképei, de orbánék nem igy gondolták.
Nézd meg a szeggregációs települések adatait. Ahol 4 éve 100-90%-os fidesz volt, idén-60, A községekben lett a legnagyobb lemorzsolódás.
Azt nem hinném, direkt engedték el.
Összemosod a kerékpárversenyzéssel :-)))) De ott racionális-itt kockázatos-
Contadornak belefért, nem nyűglödni holmi trikókkal, 3 nap mulva a hegyen majd.
Hát ez itt nagyon más. Föleg a tapsos eszes. És mivel az, söt, orbán képe lógott anno a falon-pontosan tudja, mivel árthat.
Semmi nem védi a az üresen maradt trónust, senki nem várja vissza viktort.
2=3-al, visszamenölegesen törvénybe foglalható-a 2x 4 év. Azaz-sosem lehet OV többé miniszterelnök.
Az alkotmánybiróság érinthetetlen-DE- a létszáma tetszés szerint bövithetö-azaz, dupla létszám-plusz egy.
A szatyor fing, csak akkor mozditható el, ha köztörvényes.
DE-ha az alkotmánybiróságnál, a parlamenti kétharmad megvádolja-azonnal felfüggesztik-amig fel nem mentik.
A számvevöszék, GVH parlamenti meghatalmazás, vége van.
A kérdés-valóban akarja e. A drogospetit nem használom, ez propaganda, amit az ostoba meg is kajázott, ez tényleg vicces volt, és életemben egyzser egyetértek Gajdiccsal-mi a faszért nem fordult sarkon, és nem ment egy másik hotelbe baszni?
Ahogy Te a biboldókkal, cigányokkal, kritikus vagy-én a drogfogyasztás ügyében azon a véleményen vagyok-az alkoholnál nem okoz semmi nagy károkat.
Vendéglátás, éjjelek, hajnalok, mindig volt valami. Sosem szoktam rá semmire, és kollegákról sem tudok, de a pia, annyi vendéglátóst vitt el, nem hinnéd.
Amugy szájer konkrétan bukott drogbirtoklásért, tapsoncról csak annyi biztos-egy helységben volt valami porral.
Na, erröl csak ennyit, a lényeg-akarja e. 3.3 millió emberből, 300 e lehet birka, vagy hülye-de javarészt normális emberek hatalmazták fel. Rengeteg a lehetösége, és pénze is lesz. Az unióból, ha idöben kormányt alakit, és belehuznak, augusztusig, elö tudnak finanszirozni pár fontos beruházást, tudnak beadni pályázatot, De más országok is küzdenek ilyennel, egy közös kérelmet kell benyujtani, hogy tolják ki a határidöt, mert ha szatyor fing máj.12-ig vár, utána OV-ék még ügyvezetök-átadás-átvétel, az még idö, marad 2 hónap. Szuverinitás védelmi hivatal, propaganda kiadványok, Kesma, azonnal leállithatóak. Ott van az uniós büntetés, napi 1m euró kamattal. Semmit nem csinált, de az euróárfolyam miatt, napi 16m. ft-al kevesebbet fizetünk, ha jól számolok. Nem lesz több CPAC, vadászati kiállitás, kormányzati negyed vásárlásának leállitása, nem kell ide vagyonvisszaszerzési hivatal. Amit kiloptak, kinn van. Ami idehaza, arra ott a NAV, batidán szétnézni, honnan.miböl.
Olajat meg az orbáni uton töretlenül. Meg kell venni az oroszt. Az uniónál lehet mismásolni, megtolni az adriát 10%-al, ennyire telik, de csináljuk. Bekötni a rendszerbe schwechat-ot, az nem nagy távolság. Szöke torgyán egyeszségre jut iránnal. Cudar helyzet, nehezen fenntartható, mindenkinek csak a gond, megoldódik. Igazából a demens faszt kéne eltakaritani, aztán már ott van Vance-vagy Rubió.
Lakosságot érintö megszoritásokkal sztem nem fognak élni egyelöre. Most szorgoskodni kell, ha ügyesek, spórolnak -kapnak-annyit, az önkormányzati választásig-ha kihuzzák addig-nem nyulnak olyasmihez, ami a lakosságot érinti. Csak nálunk divat a 4 éves ciklus kitöltése, Bulgária, Olaszország, sok más, annyi kormány van egy ciklus alatt, hogy ihaj. Mégis elvannak. Én a másik oldalt vesézném, mert ott sem fenékig tejfel. Már egymásnak estek-Bayer torkát szorongatják, pl. Deák a partizánban makog, egyelöre a kikosarazott munkanélküli csicskák pánikolnak-elsö nap. Lörinc még nem menekült el, se garancsi, se szijj, ha jól tudom. El lehet, de nehéz ugy élni, hogy 30 országban elfogatóparancs vár rád. Ahogy egy magára maradt, izolált, ellenséges környezetben sem lehet komfortos egy öregembernek a Sándor palotában. Sok furcsa dolog történik a közeljövöben. A csillagok állása sehol nem jó, világszerte. Megoldódik a hormuzi szoros, elfogynak az orosz katonák, normalizálódhat a helyzet.
Sajnos-el kell ismernem, van b opció. Rost Andrea nem fog adminisztrációt vezetni, mex a kapitány-de lássuk be- Nagy Márton teljesitményét nem nehéz überelni. El kedhetnek ezek is lopni, és a tapsonc megszegi a szavát, és hagyja, mert kell a parlamenti nyomógépezet. És mindent velünk fizettetnek ki. Söt, akár el is vehetnek, bármit. Én magamból indulok ki. HA engem, ekkora felhatalmazással küldenének a parlamentbe, fülem farkam behuznám, dolgoznék mint állat, felmarkolnám a jó kis fizetésem. Már irtam a homogenitásról. Lesz e belsö ellenzéke, amikor 16 képviselö kiáll az emberek érdeke mellett akár, és elmegy
Belefér a karigerinek a kupleráj? Milyen érdekes, amikor letapostak pár virágot tavaly valami pénzdobálós performance keretében (amit vissza is ültettek a károkozók két nap múlva) 72 ráig ment a siránkozás, hogy micsoda kár esett. Undorító az a köcsög.
A "kevés ember érintett" a pedofilok által dologhoz annyit, hogy csak Londonban/környékén valami 120ezer lányt/nőt erőszakoltak meg a bevándorlók pár év alatt, általában csoportosan, de eltussolták, mert nem volt politikai érdek a nyilvánosságra hozása.
Tudom, törtek zúztak. Fiatalság-bolondság. A geci nagy kupleráj-azért túlélhetö, ha jól tudom, igazi károkat nem okoztak. Karácsonyt hallgattam, aztmondta eltakaritják, ez belefér.
Ezeket megértem-azaz-inkább értem, mert mit érezhetnék mint apa, aha a lányomat megeröszakolják, megölik-ezt.
De mivel nem vagyok érintett-és szerencsére nagyon kevés ember van- azt gondolom, hogy ez egy visszavonhatatlan intézkedés, nem ritka, a késöbb kiderülö ártatlanság, a világ rengeteg táján, politikai-koncessziós alapon megy.
Vucic-nak is lógni kellene a vasuti katasztrófa miatt, esetleg.
Én meghagynám a törvényhozóknak.
GYermekkoromban ért bántalmazás. NEm szexuális, fizikális eröszak, egy tanártól.
Ja.
Feledhetetlen élmény. Tényleg az.
Itálet azért nincs-mert volt orbán géniusza. A törvényalkotás sunyi, éjjel benyujtott, salátatörvényekbe burkolt maszatolásai, a közpénz közpénz jellege.
A kormány feladata, az állampolgárok védelme, jólétének biztositása. NEm az, hogy geci gazdaggá tegyen ilyen-olyan hivatkozással rokonokat, vagy egérutat adjon.
Wiesental esete, közelebb áll a Nürnbergi perhez, idöben, mint a mai, modern korgondolkodáshoz. Ehhez vedd a megitélését.
Igen, van realitás ebben, nem kevés. a világ veszedelme léket ütött orbán hajóján is, de ö még ráerösitett.
Preszkov bejelentette, készek a tárgyalásra.
Volt már olajválság. Azóta az UsA nettó exportör, és megjelent a Fiat UNO, a renault 5.
A tapsonc-jól járhat az akkugyárakkal-elektromos akukkal. ha ilyen egyszerűen-szöketorgyán okossága miatt offolják az ollaj 20%-ét, változás lesz. Sok byd fogy majd.
Nem lesz más megoldás-ha tetszik, ha nem-ujra orosz olajat kell venni európának. Persze, ukrajna odalesz, hacsak putyin nem kerül emberválságba.
MO játszhat kétkapura. Növelheti az exportot, Omisból, ezzel eleget téve nem csak brüsszel kivánságának, de az egészséges magyar kereskedelemnek.
Kérhet pénzt az EU-tól, hogy schwechat-hoz is legyen elérhetöség-ami egy vicc amugy....Az awp olajvezeték asszem triesztböl jon-és bécs-pozsony-egy kopés.
Hosszu project, és drága, az azeri olajat törökországon átvezetni. de láttunk már ilyet.
egy tanker, Mo. 20 napi olaja. Igen, átmenetileg-ami akár években mérhetö-drága lesz, de lesz.
Valószinű-a szaudiak, a Szuezi csatérna felé épitenek vezetéket.
A mercosurt én is igy látom, de eddig is a szar olcsót vettük. Nagy malac, hogy a mi ellátásunk egy jelentös része megterem a kertemben. Olcsó-és full bio.
De mivan a szerverfarmokkal? Jelenleg a legnagyobb fogyasztók kézé tartozik, mégha nem is közvetlen olajból
Addig is: miből vesz energiát akár az unió, akár mi? Mit állít elő az unió a magas hozzáadott értéken és a palackról lógó kupakon kívül? Ha lesz nekik egy pár csepp energiájuk, akkor azt kinek adják oda? Mivel a dízel is fogyóban, ezért mit fognak majd a pöcszongorás tankjaiba, generátoraiba tölteni? Nem fog pénzt kapni - vagy messze nem annyit - mert minden pénzért LNG, olajat, dízelt, áramot bármit fognak venni, mert Európa nem tudja magát ellátni energiával. Nem a télről/fűtésről írok, jön a meleg nyár, légkondikat beüzemelik.
Nem lesz a megszokott mértékű energia európában, és mi, mint a legkisebbek egyike, aki még renitens is - megfejelve egy kretén drogos vezetővel ,akinek nincs politikai súlya, ismeretsége, kapcsolata - nem fogunk kapni belőle. Olaj mindenhez kell, amit a modern ember gyárt, használ, az élelmiszeripartól kezdve a meghajtáson át a kozmetikáig. És ha nincs, akkor mi leszünk az utolsók, akiknek jutni fog - ez is ezen a barmon fog lecsapódni. Ha nincs kőolaj, akkor nincs pl. műtrágya, vagyis nem lesz olyan a termés, megint drágul majd minden.
Ehhez vegyél hozzá egy (politikai/döntéshozatali szempontból) tökéletesen életképtelen brigádot, akik semmiben nem tudnak dönteni, mert nem értenek semmihez az áradáson kívül. És bár jó példa az antall-kúrmány, de ott nem volt több ezer politikai ellenérdekelt, mint ami most lesz a pocsolya/narancs esetben. Mert hiába rúg ki X darab vezetőt a Drogpeti, a középvezetők ott maradnak, és nem lesznek túl segítőkészek. Igen, itt vagyunk, mert akkor még volt mit eladni. Mostanra maradt a kb. MOL, ami csípi az uniós köcsögök szemét, mert pl. a Shellnek is konkurrencia.
Aztán. A Mercosour miatt nemsokára beömlik ide a dél-amerikai szemét. A csőcselék örülni fog, mert olcsó lesz a szaroshús, boldogan fognak legalább valami génkezelt izét zabálni. De ki fogja megvenni a parasztok terményeit, ha nincs pénz? Mert jó dolog a biocucc, meg hiába drága, amíg van rá pénz. De ha nem lesz energiahordozó, akkor a munkahelyek is szűkűlnek, és nem fog kelleni annyi okos számológépes, elemző, firkász, megmondó, blogger, stb. De enni nekik is kell, lakni, fűteni, és ezt valahogy finansszírozni kell. És nem a bio meg drága valmit veszik meg, hanem az olcsót. Szóval a parasztok sem fognak örülni, és vajon mennyire fogja megérteni a bajaikat egy olyan fasz, aki a napraforgót sem ismeri fel?
Irok majd bövebben, de a Barack resortban lazulok-erröl annyit, hogy azok szavaznak mp-re, akik szarul élnek :-)))
Nem. Mo. nem áll államcsöd közelben. A probléma a finanszirozás. Extra magas kamatot fizetünk, de ez, orbán bukásával, a piac által beárazva azonnal változik, az euro árfolyam javulása milliárdokat hozott, pedig a bütyök, semmit sem csinált még. Ez pozitiv irányba változik, amikor közeledik az unióhoz.Átmenetileg beeshet 350 alá is, amig a mo.-ról exportáló nem magyar cégek lobbistái , el nem aktivizálódnak. De a 360 reális lehet.
Preszkov már bejelentette, szivesen tárgyalnak. ORoszország-USA-nem barátok, ez viktor szemfényvesztése, érdekeik vannak, minden más-másodlagos.
Ugyanazzal a kasszával vág neki, minta amivel orbán vágott volna.
De pénzt kap brüsszelböl. Mondják, nem megy majd bemondásra, mint Tusk-nál, mert az nem jött be, de sztem menni fog, mert lebontott egy olyan kiépülö rendszerböl, a legerösebb téglát-ami nagyon veszélyes európára. Orbán bukása, hatással lesz az ingatag Vucic-ra, vagy a szlovák rendszerre, megbontja a patrióta mozgalmat.
Segiteni fogják.
Ja. Fogalmatlanok lesznek a parlamentekben-nemhiába ma már a magasrangu kormánytisztviselöket szólitotta meg.
Én láttam az Antall kormány megalakulását. Az is bénakacsák gyülekezete volt. Mégis itt vagyunk.
Kretének mindenhol vannak, az arányok a lényegesek. Voltam pár MIÉP, Jobbik, Mi Hazánk rendezvényen, 1-2 fideszen is. A közös bennük az volt hogy szemét nem nagyon maradt ott utána, ellenben nézd meg a felvételeket a Hősök teréről a "rencervátó" koncert után, illetve a Battyhányi teret a tegnapi eredményváró után.
Egyébként ez az akasztásos dolog tőlem sem áll távol, ugyanis az egyik legnagyobb - mai napig kiható probléma - éppen az, hogy amikor a piroscsillagot kékre cserélték 1989-ben, akkor egyetlen pofont sem kapott senki, ellenben céget, jó állást, kiváló nyugdíjat stb. igen. Vagyis nem volt következménye annak, hogy 33 évig élősködtek az országon, és tolták a pénzt a szovjetekbe, és kirabolták az országot, tönkretettek életeket, családokat lásd Recsk. És a mai napig az van, hogy bármit is tesznek a "nagyok" nem lesz bajuk. Pedig pár célzott ablakon kiesés (többször) és hasonló módszer kifejezetten célravezető lenne. Pl. a pedofil is jobban tudna uralkodni magán, ha pár ott lógna néhány oszlopon, és webkamerán közvetítenék. Ez persze nem "ojrópaji" meg nagyon radikális. Igen, az. De azok, akiket ilyen bántalmazás ér gyerekkorukban, egész életükre lelki nyomorékok lesznek. És ha egy akasztás megment 10 gyereket, máris megéri a dolog. Ugyanez vonatkozik az ipari méretű lopásra, mint pl. a matolvajcsy 650 milliárdja. Abból a pénzből hány gyerek tanulását gyógyítását fizethetnék, hány kórházat, lakást lehetne építeni? Érdekes, hogy a zsidók és a világ ünnepelték a vízentál nevű tevékenységét, aki 96 éves vénségeket kutatott fel, mert nácik voltak 50 évvel korábban. Az jó dolog volt, fujj-fujj nácik. De kivégezni egy pedofilt, vagy akár csak összeverni, esetleg hagyni, hogy megujjazza egy zsiráf, elefánt az elítélendő dolog, mert hát neki is vannak jogai. Miért is?
Minden politikai gyűlésre eljárok, hivatalból, fotózni, Civil szervezetnek, nem mondom a nevét-pártállástól független.
Láttam ezt azt, mindkét oldalon, ilyen a világ.
Ami felvállalhatatlan volt, az az egyik rendezvényen megjelenö Mihazánkos brigád-egy része.
NEM mind-sztem a többieknek is ciki volt, láthatóan.
De semmit nem tettek.
A matek részegen, végtelenül, magából kikelve mocskolodó ember, az határeset ember. Átalakulóban van, valami mássá.
Volt egy közeli ismerösöm, szintén ide köthetö. Nemrég elment. Sztem nem lett szegényebb töle a világ. Facebook kommentjei semmi másról nem szóltak, csak akasztásról, halálbüntetésröl, kinzásról.
Mellé kemény pedo is volt.
Ezenkivül ismerem a nálunk jelölt Pakusza Zolit, aki egy szorgalmas, normális srác-és kizárt, hogy ezekre büszke lenne.
Mo.-on, homogén tömegek uralkodnak, nem heterogének.
Közben beszéltem pár emberrel, meg kicsit leülepedett bennem a választási dolog, és felmerültek olyan kérdések, amire csak egy összefüggés-elmélet lehet a jó válasz.
Az, hogy a prolik nagy része megbüntette a narancsot, mert szarul él, egy dolog. Az is, hogy visszavágtak vidéken, ahol a fizess! kiskirályai 16 éve uralkodnak és osztanak el pénzt, lehetőséget, és végre láttak a pocsolyában egy brigádot, aki kiveszi a nyakukból az élősködőket.
Az is tény, hogy a tiborcvejkó-lölő-matolvajcsy brigád sokaknak jogosan szúrta a szemét, illetve a cigányok-zsidók gátlástalan ajnározása is visszatetszést keltett a normális emberekben. Egyszerűen nincs indok arra, hogy egy győzike, kisgrófó szelfizzen egy miniszterelnökkel, az meg végképp magyarázhatalan, hogy mit keres a győzike seggbuta kölyke a külügyminiszter mellett.
A zsidók melletti kritikátlan kiállás elveszi a piaci lehetőséget az arab országokba irányuló exporttól, a kereskedelmi lehetőségektől, még csak fel sem merül ilyesmi. Ellenben izraellel nem tudunk kereskedni, illetve nem összemérhető a 10millió zsidó vásárlási értéke 600millió arabéval.
A lakhatás katasztrófa, egy albérlet 200-350ezer, a panelok ára 50-90millió.
Az is nyílt titok, hogy rengetegtúl sok exfeleség, voltszerető, baráthaver, kitartott stb. él a puhos körüli sleppként a nemzeti vagyonból, és a hallgatásért cserébe kapnak cégeket, nyernek tendereket. Vagy lásd pl. az évente 500-1000 milliárd közötti összegekbe kerülő az óriásplakátok és a különféle konzultációkat. Ugyanakkor a kassza üres, mert termelés nincs, és a reptér meg a vodafone nem hoz annyi pénzt, mit amennyibe került. Szóval eléggé üres a kassza, vagyis államcsőd(közeli) helyzet van, de az osztogatások, mint a 13/14-ik havi nyugdíj, a rezsikompenzáció, a gyerekek utáni adókedvezmény, stb. hatalmas kiadás. Ezért megoldották úgy a dolgot, hogy átadják a hatalmat, de olyanoknak, akik foghatók, zsarolhatók. A pocsolya vezetésében 95%-ban csak kirúgott/kiugrott narancsok vannak, akikről a rogán-féle titkosszolgálatnak biztosan van információja. Szóval profil alapján elővették a szöszke FŐtapsoncot, és csináltak neki egy pártot. Ha emlékszünk, akkor volt pénz rögtön 2024-ben egy 100 milliós rendezvényre (március 15), és volt országjárás, kampányolás, stb. (A 37000 kreténből, aki "rencervátó" kártyás, nem jön be havonta 200 milliónál több, az pedig nem elég a folyamatos költségekre, valahonnan támogatták őket.) Tehát megcsinálták a saját ellenzéküket, akik mindenhol nyertek, az egséz országban. Ilyen egyszerűen nincs, hogy ekkorát taroljon egy 2 éves párt, és a puhoson sem láttam a megrendülés jeleit. A sajtó sem ugrott rá semmire, pedig drogbotrány, homoszexualitás, nők megalázása, látható részegség, befosás - ezeknek az ezredrészéért szétszedtek bárkit, most meg sekinek az ingerküszöbét nem lépte át. Akitől ellopta a telefont, az is csak a kampány utolsó hetében került elő, ugyanakkor kétnaponta kiderült egy gundalf, egy katona, egy rendőr, egy nemzetbiztonsági ügy. Szépen egymásra építve, olyan hihetően, hogy a buták és prolik elhiggyék, mekkora balfaszok ezek ott 16 év után.
A fizess! sem ugrott rá semmilyen ügyre komolyan, mert nem láttam plakátokat az összefosott gatyában tántorgó Főtapsoncról, pedig van. Az Ötkert is narancsérdekeltség, ott is van kamera, többen felvették az ott történteket, de valahogy senki nem rakta ki a netre - nem furcsa? És ez csak egyetlen ügy a sokból...
Tehát annyi történik, hogy félreállnak, és az üres kasszát odaadják egy kirakatbrigádnak. Komolyan gondolja bárki, hogy egy vak ügyvéd, egy csézy (vagy ki a fasz), egy rostandika, egy noname bárki majd őt fogja képviselni a Parlamentben? Akkor, amikor októberben még senkit nem találtak ilyen célra, aztán a Főtapsonc 10000 órát töltött a jelöltek meghallgatásával egy hónap alatt, és rögtön megvoltak az alkalmasak, akikről semmit sem tudni most sem. A kretének meg beülnek a hatalomba, elkezdenek baromságokat csinálni, és megnézik, miből lehet lopni, hiszen "mindent lehet" választás után. Mivel nincs pénz, ezért marad a szokásos: áremelés, megszorítás, kedvezmények és engedmények elvétele, extra adók bevezetése. Ehhez jön az energiaválság, mert a Hormuzi szoros zárva, a ruszki energiáról meg le akarunk válni, de tankolni kell, szóval lesz 1200 a benzin. Ez hozza magával a mindennek a drágulását, és ez megfejelve a 13-14 havi nyugdíj és az adókedvezmények elvételével, a drágulással kb. a nyár végére lincshangulatot fog létrehozni. Mivel a pocsolya megígért mindent, ezért ő lesz a hibás, nem a puhos, mert MOST van a szar, nem akkor volt, amikor a puhos uralkodott. A választó könnyen felejt, ugye... Tehát kitalálták ezt, megtalálták hozzá az alkalmas embert, és most várunk, hogy mi lesz. Majd az unió ad pénzt? (Miért adna? Le van váltva a puhos, nincs aki gátolja ukrajna felé a kifizetést, minek adjanak pénzt?) Lehet, de mire adja? Azokból talán szétdobnak valamennyit, de az hamar elfogy, és cserébe az unió követelni fog migránskvótát, lmbtqrva lobbit, stb. Amennyiben megszavazzák az eurocsilliárdokat ukrajnának, azt is fizetni kell valamiből, és azt is tőlünk fogják elvenni.
Úgy gondolom, hogy ez lehet a terv, és amikor majd a puhos előkerül, és ismét ígér fűt-fát, akkor megváltóként fogják várni, hiszen amíg ő volt, addig volt olcsó áram és zabálás.
Hülyeség? Lehet, de nem igazán volt narancskampány, de különösen nem volt semmilyen komolyan vehető lépés a drogszőke ellen 2 évig. Igazán sem őt, sem az embereit nem támadták, holott mindenkiről van anyag. Viszont így ki lehet rúgni legálisan a slepp egy részét, akik túl sokba kerültek már, illetve homályba tűnnek majd a lölő/vejkó dolgai és Nemzeti Bank 650 milliárdja is. És amikor visszaülnek majd a hatalomba, akkor ők lesznek a megváltók, nem pedig a tolvajok, hiszen 16 év "jólét" után jött egy másik brigád, és azonnal elöntötte a szar az országot.
Pl. mi lesz, ah Putyin egyszerűen elzárja az energiát, hiszen már nem egy vele baráti kormány van? Vagy csak kér egy piaci árat, ami a duplája a mostaninak? Jön LNG? Ide hogyan? És hogyan dolgozzuk fel? Erre gondolt valaki?
341000 értelmes ember van az országban. Bántóan kevés.
Különösen 3100000 agyhalott és 2247000 agymosott marhával összevetve. 2010 ismétlődött meg: nem a pocsolya nyert, hanem a narancs rohadt meg annyira, hogy szétfolyt. 16 év gőgje, pökhendisége, lenézése és lopása van ebben az eredményben, és az agyhalottak a tolvajok közül választottak maguknak újat. Gratulálok mindenkinek, aki hozzásegítette az országot a további pusztuláshoz.
Nézem, ahogy a drogostapsonc átvág az őt éltető tömegen, és nem látom rajta az örömöt. A puhos legalább boldog volt, amikor győzött. Ez a kretének vezére meg úgy néz ki, mint akitől elvették az adagját, pedig a márk nevű försztlédije ott van vele.
Úgy néz ki, hogy a pocsolya elárasztja az országot. Nem gondoltam volna, hogy ennyi agyhalott van az országban. Oké, hogy a fizess! gőgje rengeteg embert taszított, de azért egy drogos köcsögben reménykedni kissé túlzás. Az lesz "érdekes" pár hét múlva, hogy egy rostandi, csézi, vakügyvéd, stb. vajon milyen hatékonyan tud majd dönteni bármiben? Mihez értenek? Ha agyhalottak a képviselők, akkor azok vajon milyen szellemi képességekkel rendelkeznek?
Aztán. Új kormány, új emberek. Mi akadályozza meg pl. a ruszkikat, hogy drágábban adják a gázt, mert ők egy másik kormánnyal egyeztek meg, és amúgy is köpködi őket a FŐtapsonc? Oké, jön a Shell, de hol, milyen formában, és mikortól?
Az oké, hogy az állami szintű lopás megszűnik, de jön helyette majd az új brigád, akik közlik, hogy minden pénz eltűnt, és megszorításokat kell alkalmazni. És lenyúlnak majd mindent, amit a fizess! meghagyott, illetve elvesznek egy csomó kedvezményt, ami eddig megvolt az embereknek.
Azok, akik most örülnek, hónapok múlva sírni fognak.