Irányelvek:
1. Ez börze topic. Eladni, venni, cserélni lehet. Minden egyébre ott van a maradék 500 másik topic.
2. Lévén itt mindenki „egyenlő”, tisztelettel felkérünk mindenkit, hogy csak normál betűnagyságot, vastagságot és színt használjon.
3. Javasoljuk a méretarány megjelölését még H0 esetben is, ezzel elkerülhető a felesleges kérdezősködés.
4. Más kereskedelmi portálok felhasználóinak itteni keresése (Vatera, olx stb.) TILOS és kizárással jár.
5. Hirdetés 7 naptári napon belül 1x tehető fel, 1 hozzászólásban.
Ezen szabály be nem tartása, 1 hetes tiltást eredményez, törlés mellett.
Visszaesők hosszabb tiltásra számíthatnak.
6. Irányár és elérhetőség megadása kötelező! Ez nem aukciós oldal. Az aukciós hirdetők tiltásra kerülnek.
7. Saját készítésű, jó felbontású, éles kép(ek) betétele az eladni kívánt példány(ok)ról kötelező, enélkül a hirdetés törlésre kerül! A járművekről olyan fotókat kell betenni, amelyek a sértetlenséget, vagy az esetleges hibákat jól mutatják. Jó minőségű képek szerepeltetése az utólagos reklamációk elkerülése miatt mind a az eladó, mind a vevő közös érdeke.
8. A modellautókat, egyéb járműmodelleket (beleértve a harcjárműveket is) a Makett, modell, Börze alfórumba kérjük, a modellvasutaknál használatos méretarányúak kerülhetnek a Modellautók börze topikba.
Sajnos az utóbbi időben egyik-másik csaló rákapott erre a fórumra is. Közös jellemzője ezeknek az ajánlatoknak, hogy személyes átvétel gyakorlatilag nem lehetséges. Vagy csak postázni hajlandó az illető az előre történő utalás feltételével, vagy olyan helyeket ad meg, ahol nem lehet utolérni. A fölösleges pénzkidobás elkerülésének érdekében kéretik nem elhamarkodottan utalni ismeretlen, új versenyzőknek, akik a fenti kitételeknek megfelelnek, referenciájuk sincsen, esetleg reklámáron kínálnak kurrens modelleket, stb.
Az esetleges további véleményeket ezzel kapcsolatban a Börze tapasztalatok topikba kéretik írni!
Mindazonáltal mindenki saját maga felelős azért, hogy kinek, mikor, miért mennyit fizet, utal, stb.
Amennyiben kétség támadna egy-egy hirdetés valóságtartalmával kapcsolatban, úgy lehetőségünk van a fordított képkeresésre, mely ezen a felületen érhető el: https://www.google.hu/imghp?sbi=1 A hirdetésben szereplő kép linkjét a Google keresőmezőjébe másolva (vagy feltöltve) pillanatok alatt látjuk, hogy hol van jelen még a kép a neten.
Megismétlem, néhány év utén végre elérhetö 3D nyomtatott alapra épulo 424 modell, teljesen egyedi hajtéssal, HO TT N és Z nagyságban is . Bövebb info a digidugi@proton.me címen. Ára megegyezés alpon változhat , de irányár 18OO euro körüli van. EZ a HO nagyságra értendö.
Eladók terepasztal építéshez az alábbi kiegészítők. Érdeklődni a coupe0@gmail.com publikus címen tudtok. Megtekinteni előre egyeztett időpontban Dunakeszin lehet, vagy Foxpostal tudom küldeni előre utalás esetén.
Busch növény csomag, egyben eladó: Busch 1250 - Kender és mák: 2000 ft - bontatlan, hiánytalan csomagolásban (bolti ára:3690) Busch 1219 - Dáliák: 1000 ft - színenként hiányzik ~ 4 db ;6 szín van, színenként 20 növény (bolti ára: 3840) Busch 1255 - Pipacsok: 2000 ft - hiánytalan (bolti ára: 3840) Busch 1220 - Pitypang: 1000 ft- néhány növény hiányzik - az állatkák bennevannak hiánytalanul (bolti ára: 3840) Áruk egyben: 6000 ft (egyben eladó, nem szeretném megbontani)
Viessmann 1516 - Mozgó figura - horgász: 15 000 ft (Bolti ára: 21 181)
Szolgálati közlemény: mivel az elmúlt napokban egy kisebbségnek problémát okozott az 5. pont korábbi formájának értelmezése, ezért a szöveg módosításra, egyszerűsítésre került. Kérem figyelembe venni a tiltások elkerülése végett!
2 db eltérő pàlyaszàmú Albertmodell/Roco MAV Rs (Roco 66929 alap), antikolt --> 20e HUF/db
Személyesen átvehető Miskolcon. Előre egyeztetéssel, bizonyos napokon, a Budapest-Miskolc-Debrecen vonalon is átvehető személyesen a nagyobb vasútállomásokon (több modell esetében). Kérésre csomagküldés is lehetséges.
Piko 97800 M62 132. Bolti új állapotban minden tartozékkal - 75 ezer Ft
Tillig 74784 CD WLAB. Vitrinben volt kiállítva, hibátlan, leírás tartozékok mellékelve - 20 ezer Ft
ACME 60553 CD 371 005 Pepin. Szintén vitrinben volt, makulátlan, bontatlan kiegészítőkkel - 75 ezer Ft
Megválnék az alábbi két Gorillától is, nálam vásárlás után csak dobozban voltak, bolti új állapotú modellek szintén bontatlan kiegészítőkkel. Digitális hangosak, ezért is adom el, nálam nagyon nincs kihasználva.
Eladó néhány H0 méretű jármű megbízásból, illetve saját gyűjteményből. Átvehetőek kizárólag Pesten a belvárosban. Postázás Foxposttal lehetséges 8 ezer forintos vásárlás felett. Ami dobozos, az a képen is látszik!
Érdeklődni a 06-30/374-3483 számon lehet, HÍVÁS FORMÁJÁBAN reggel 9-től este 9-ig! NEM EMAILBEN, hanem telefonon, hívással!
ROCO 70056 CD (Ceske Drahy) Siemens Vectron 193 696-2 Digitális hangos
Tökéletes, gyakorlatilag új állapot, még csak nem is vitrinmodell volt, dobozában pihent a fiókban, pár kört futott! A képek magukért beszélnek! A mozdony használhatósága nekem felettébb tetszett, szerintem minden mai elvárásnak tökéletesen megfelel (futás, menetfények váltása, hangfunkciók)!
"H0 1:87 Vectron villanymozdony 4 hajtott tengellyel, melyből 1 tapadógyűrűvel felszerelt. Beépített Plux22 hangdekóderrel, LED világítással. Hossz: 218 mm."
ÁR: 139.000 Ft
Átadás személyesen Gyula, Békéscsaba, vagy akár Budapest Keletibe felutazok, ha állod a vonatjegyem!
Tökéletesen biztonságos csomagolásban tudom küldeni szállítással is, FoxPost / MPL - 2.000 Ft
Digitálisan előkészített, Plux22 foglalat, ill. DCC hangos változat.
Menetirány szerint kettő fehér és kettő vörös zárfény.
Digitális üzemben számtalan fény és hang funkció.
Dobozos modell.
Nem volt használva.
Ár:
Analóg változat 80500 Ft
DCC hangos 105500 Ft
Piko FS (Olasz) D.141 1005 analóg dízelmozdony eladó. H0 méret. Ep.IV. Expert változat. Psz: D141 1005 FS Digitálisan előkészített, Plux22 foglalat. Menetirány szerint kettő fehér fény és kettő vörös zárfény. Dobozos modell. Nem volt használva. Ár: 80500 Ft
Piko 51732 BR140 DB villanymozdony eladó.
Expert változat. H0 méret.
Psz: 140 689-1 DB
Digitálisan előkészített Plux22
Menetirány szerinti három fehér, ill. kettő vörös zárfény.
Úgy működik, mint egy óramű!
Eredeti dobozában. Nem volt használva.
Ár: 53500 Ft
Érd: futoog(kukac)freemail.hu vagy futoog(kukac)gmail.com
Átvehető Hatvanban, alkalmanként a Keleti pályaudvaron, Június, július hónapokban a Ferencvárosi és Kelenföldi pályaudvaron.
Eladó az alábbi Heris személyvagon. A vagon az eredeti gyári csomagolásában pihen. A 2. osztályú Bmo személykocsinak első tulajdonosa vagyok.
A személykocsiról néhány adat:
Méretarány: 1:87 (H0)
Korszak: IV. korszak
Pályaszám: 50 55 20-37 019-6
Honállomás: Miskolc
A modell átvehető személyesen Szegeden és környékén (előzetes egyeztetés esetén akár Kecskeméten, Budapesten is), vagy előre utalás esetén igény szerint Foxpost, GLS, Packeta, MPL csomagküldővel tudom küldeni a vevő terhére.
R6 sugarú 604,4 mm 42426 katalógusszámú, 28 db használt, hibátlan állapotú 500 Huf / db R4 sugarú 481,2 mm 42424 katalógusszámú, 30 db használt, hibátlan állapotú 500 Huf / db
Kérem publikus mail címemen keressetek érdeklődés esetén.
Aktualizáltam a listát, új tételekkel, árcsökkentésekkel. Az összes jármű H0 méretarányú.
- MTB 810 172 motorkocsi+mellékkocsi. A motorkocsit használtan vettem, a mellékkocsit újonnan, nálam rendben működtek. A Btax 010 515-5 pályaszámú mellékkocsiban világítás nincsen.
Ára: 62000 Ft
- Klein Modellbahn 2067 010-5, analóg. Nálam nem futott semennyit sem, digitalizálását terveztem, de ez elmaradt. Cinkpestis nincsen.
Ára: 29000 Ft
- Roco 73546 1144 286, Medikerben vettem, elég keveset futott, vitrinben állt, hibátlan modell. Plux22 dekóder számára digitálisan előkészítve.
Ára: 64000 Ft
- Jägerndorfer 1063 025, nagyon jó állapotú gép, szintén keveset futott, 21 pólusú dekóderrel ellátva.
- Piko ÖBB 57580 2016 027-1 Herkules, digitálisan előkészített. Újonnan vettem, keveset futott, de akkor is rendben volt. Ára: 28000 Ft
- Kleinbahn ÖBB 2068 055-9 Suttogó, digitálisan előkészített. Egy antenna a tetőről hiányzik, a két hágcsót zacskóban mellékelem. Cinkpestis nincsen. Ára: 32000 Ft
- Roco 70378 CD 810 472 mellékkocsival, 16 tűs dekóderrel. Nagyon keveset futott, vitrinben állt, kiegészítői megvannak. Ára: 79000 Ft
- Roco ÖBB 64010 3 részes emeletes ingavonati szerelvény. Használtan vettem, de jó állapotú, rendben működött. Ára: 62000 Ft
- Brawa H0 ÖBB 4024 050-9 Talent 8 tűs dekóderrel felszerelve. Az egyik áramszedő lemez vezetékét kellett visszaforrasztanom egyszer, amúgy nem volt vele semmi gond. 2db ablaktörlő mellékelve. Ára: 128000 Ft
- Rocky-Rail "Sdggmrs Twin Car" kamion pótkocsikkal. Fémből készült kocsik, igényes kivitelben, nálam keveset közlekedtek, de akkor is rendben voltak. Ára: 55000 Ft
Személyes átvétel előzetes megbeszélés után Csornán vagy Pápán lehetséges, illetve Budapest belvárosában holnap (május 22.), valamint június 5. és 11. napokon lehetséges. Foxpost megoldható.
A tévedések elkerülése végett: Az utolsó két képen eltérő tipusú "DB elővárosi" kocsik láthatók! A Roco modellje Silberling kocsi menta festésben,míg a Csörgő mögött a hozzánk került szintén menta festésű,de Halberstadti kocsik láthatók. (A kocsi tetejénél látszik az eltérés.)