Keresés

Részletes keresés

BJaca Creative Commons License 19 órája 0 0 234673

Ma reggel kedveskedett nekem a Dewalt körfűrészem. Az utóbbi alkalmakkor fura volt, hogy nem fékezett lekapcsoláskor. Aztán ma egyszercsak nem akart elindulni. Szerencsére egy szénkefe-csere megoldotta.

enduroadam Creative Commons License 20 órája 0 0 234672

Üdv mindenkinek.

Tormek T8 élező szett plusz közepes késbefogó eladó. Novemberi vásárlás.

Minden tartozékkal.4 szer vokt használva. Full profi ipari minőség.8 év garancia. 

250 ezer ft.

Érdeklődni. klauzovits.adam@gmail.com

tfe_tng Creative Commons License 1 napja 0 1 234671

Ez ránézésre pont ugyanaz mint ami nekem van. Ha tényleg ugyanaz és nem kezdik el hamisítani már a hamisított kínait is, akkor ez kurvajó vétel ennyiért. 

Előzmény: motor-os (234664)
stolaz Creative Commons License 1 napja 0 0 234670

:)

Előzmény: halaloszto (234669)
halaloszto Creative Commons License 1 napja 0 0 234669

Na ezért kellene a használati útmutató. Valójában nem szabad bele olajat tenni, csak zsírozni szabad. 

Előzmény: stolaz (234668)
stolaz Creative Commons License 1 napja 0 2 234668

Használati utasítás??

Feltöltöd olajjal, rádugod az USB töltőre, beállítod a hangerejét és 30 napig működik, ha shareware.

Előzmény: motor-os (234665)
BJaca Creative Commons License 1 napja 0 0 234667

A chatgpt-vel nem tudtam megértetni, hogy a sima U alakú horony helyett keressen bele olyan hornyot, amibe belemegy. Pedig csak egy T alakú hosszú lyuk kellene :)

Előzmény: 409 (234666)
409 Creative Commons License 1 napja 0 0 234666

Kell venni egy hozzávaló gépet is....  :)  :P

Előzmény: Paco155 (234663)
motor-os Creative Commons License 2 napja 0 0 234665

Egyedül használati utasítás nem volt a dobozban.

Előzmény: motor-os (234664)
motor-os Creative Commons License 2 napja 0 1 234664

Itt van 

Előzmény: tfe_tng (234661)
Paco155 Creative Commons License 2 napja 0 0 234663

A te linked azt írja, hogy utóvétes a szállítás, persze még akkor is először ki kell fizetned mielőtt felbontod.   Mondanám azt hogy tesztből megveszem, de sajnos az én Bosch fűrészemnek nem szabványos a nútja, tehát nem tudnék kezdeni vele semmit. 

Előzmény: 409 (234662)
409 Creative Commons License 2 napja 0 0 234662

Meglehet, én is furcsállom, de ugye motoros azt írta, neki megjött 25-ért, ami az olcsó Ali-nak is csak töredéke. (Van ahol ezt 170eft-ért árulják)

Előzmény: tfe_tng (234661)
tfe_tng Creative Commons License 2 napja 0 0 234661

Van egy olyan érzésem, hogy kamu. 

Ennek az elődmodellje van nekem, ugyanez a márka, szinte teljesen ugyanez az egész, csak nincs rajta az állítható stop. Nagyon minőségi cucc, tömör alu, CNC-zve, tényleg faszán összerakva, precíz, nehéz motyó. Nem emlékszem mennyiért vettem annó, de 150 EUR környéke volt. Saccra a nyers alu többe kerül, mint amiért itt árulják, illetve elég kamu webshop érzete van annak, amit linkeltél. 

Előzmény: 409 (234660)
409 Creative Commons License 2 napja -1 1 234660

Van olcsóbban is

De ez egy érdekes "állat", pl. az Alin is ennek a többszörösébe kerül.

Előzmény: motor-os (234659)
motor-os Creative Commons License 3 napja -1 1 234659

Ha valakinek ilyenre fáj a foga. Most jó áron van. Nekem egy hét alatt megjött. Nagyon precíz, profi készülék. 

Fűrész Elek Creative Commons License 3 napja 0 0 234658

Festool sínre hol lehet értelmes áron venni a zero clearance szalagot? Szabad ilyen aliexpresszről rendelni? Itthon hol érdemes megnézni?

Szikracsiholó Creative Commons License 3 napja 0 0 234657

Vásároljál 5 cm széles öntapadós bolyhos tépőzárat. Én azt ragasztottam rá a fémre, ebbe elég jól bele tud nyomódni a szorító drót. A tépőzár másik körmös fele nem jó erre.

Előzmény: stolaz (234625)
Fűrész Elek Creative Commons License 3 napja 0 0 234656

A Zatik nem olcsó, de nagyon korrektek és segítőkészek. A vágásért egyébként pénzt kérnek (nem tudom, a táblákat mivel vágják egyébként), a maradék kiárusítása meg szerintem egy tök jó ötlet. Nem hiszem, hogy kifizettetnék a teljes táblát azzal, aki csak egy darabját viszi el, szóval teljesen rendben van, hogy utána pénzért adják. Hogy ez a darab miért akart annyiba kerülni... na, az egy jó kérdés.

fejes.i Creative Commons License 3 napja 0 0 234655

ágat árat

Előzmény: fejes.i (234654)
fejes.i Creative Commons License 3 napja 0 0 234654

És egy szóval sem mondom pl. hogy milyen drága egy darabka egzóta fa a Zatikban, mert az nincs másik ezer helyen (mint a rétegelt lemez) és aki zebracsíkos vágódeszkát akar az félreteszi a m3 ágat. Így vettem ott bubingát véső nyélnek és nem mondom, hogy drága volt, mert azt nem kötelező venni és nem is igen létezik máshol belőle 50 cm. Annál még azt a logikát is el tudom fogadni, hogy annyira szűk a kínálat, hogy bármennyit lehet érte kérni.

Előzmény: fejes.i (234653)
fejes.i Creative Commons License 3 napja 0 0 234653

Igen, lehetséges, hogy ezt a logikát kellene megtanulnom a saját szakmámban az árképzésnél (és akkor kevesbé kellene néznem az árakat, amikor én veszek valamit ;-) )

Előzmény: kofic (234652)
kofic Creative Commons License 3 napja 0 2 234652

Szerintem kicsit ott ment ez félre, hogy itt mindenki tisztában van az árakkal. Az a lap a kreatív anyukának maradt ott, aki nem akar különféle szabászatokra meg fatelepre járni. Vagy apukát elküldik, mert kell a mézeskalács házikó alá egy lap. Ez olyan árképzés , mint az Obis vagy Praktikeres csavar. Senki nem megy oda 500-1000 db csavart venni. Hétvégén kell 10 db anya akkor mindenki kifizeti és nem áll neki marekozni, hogy metalx kftnél mennyivel olcsóbb lett volna. 

Nekem ez most kicsit olyan, mint amikor az asztalosok a homlokukra csapnak , hogy egy kisállat kereskedésben mennyibe kerül egy zacskó forgács.

fejes.i Creative Commons License 3 napja 0 0 234651

Teljesen egyetértek azzal, hogy ne kótyavetyéljék el és még azzal is, hogy relatív magasabb az ára, mint a teljes tábla (adott részének). A mértékkel nem. Azt ők tudják, van-e elég vevő, aki még így is megveszi.

Előzmény: BözsiBözsi (234636)
halaloszto Creative Commons License 3 napja 0 1 234650

Konkrétan tudok olyan lapszabászatot, ahol a szokásos eljárás:

1. a vevő egy iparos, neki csak a méretre vágott anyag kell, a maradékkal nem tud mit kezdeni, nincs is műhelye ahol tárolja, meg utánna is mit kezdene vele, tehát otthagyja. Az árát meg beépíti a vállalási árba.

2. a szabászat abból él, hogy a fenti iparosoknak dolgozik, nekik nem tud maradékot eladni, ezért felvágja kicsire, és télen azzal fűti a műhelyt.

Előzmény: pali923 (234638)
rferi Creative Commons License 3 napja 0 0 234649

persze.

De a minősége is osztályon felüli volt. Valami speckó dologhoz kellett, arra már nem is emlékszem mire, de örültem neki, mint majom a farkának. Az eladónő háromszor kérdezte meg, hogy de tuti meg akarom-e venni, mert annyi az ára, és nem amannyi! :D

Előzmény: BözsiBözsi (234648)
BözsiBözsi Creative Commons License 3 napja 0 0 234648

Abban az árban benne volt az anyag specialitása is. És most nem a minőségére gondolok. :)

Előzmény: rferi (234647)
rferi Creative Commons License 3 napja 0 0 234647

"AA/AA -st én még életemben nem láttam... :)"

Én is csak egyszer.

Vagy 25 éve vettem egyszer ilyet, 0,6mm vastag volt, három réteg, valami egzóta anyagból.

A négyzetméterárra már nem emlékszem, kiszámolhatnám persze, de majd valaki más.

Arra emlékszem,hogy a kb 60x60cm volt 12 000.-

mondom, 25 éve. Akkori árszínvonallal vessük össze.

Előzmény: BözsiBözsi (234639)
BözsiBözsi Creative Commons License 3 napja 0 0 234646

Nagyon ritka, hogy ha valaki kifizeti az egész táblát akkor otthagyná a maradékot.

Előzmény: generátoros (234645)
generátoros Creative Commons License 3 napja 0 0 234645

Előzőleg valaki azt írta ki kellett fizetni az egész táblát. ezt én is tapasztaltam, tehát van olyan , amikor az egyszer kifizetett maradékot mégegyszer eladják. én biztosan nem tapsolok ehhez.  valószínű én is  kérnék pénzt, mert miért ne, de nem 3x-os árat. Tehát a 3x-os árat nem veszem a védelmembe, nem tudsz érthető magyarázatot adni, hogy ennek így kell lennie. 

Előzmény: BözsiBözsi (234643)
BJaca Creative Commons License 3 napja -1 0 234644

"Olyan nincs. hogy hulladék... :)

Ezt úgy hívjuk, hogy maradék. :)"

De azért a szabott ár mindig magasabb, mint a tábla ár. Emlékszem, mikor vettem a konyhapultot és méretre szabottan kértem, az egyik táblából leesett 120 centi. Ha azt otthagytam volna, többe került volna, mint hogy elhoztam, annyival drágább volt a négyzetméter ár.

Előzmény: BözsiBözsi (234636)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!