Nekem ő lett a Güde utódja, még sokat nem nyúztam, de árkategóriájának megfelel. Az asztal betéte sz*r, kicsit az asztal szintje alatt van - kisebb anyag felakadhat, szóval szintbe kell hozni/cserélni kell. Öntvény asztal ide vagy oda, nagyon pici hasat tapasztaltam középen. De egyébkent használható, 22-ért meg főleg.
Szerintetek egy új Parkside PDKS 120 lombfűrész megér 22e Ft-ot? Ma láttam 27e-ről leakciózva, de addig nem akartam megvenni, amíg meg nem kérdezlek benneteket. :)
Hát, van itt egy jó régi derékszöges bejegyzés. Meg is rendeltem a múlt héten, pénteken megérkezett, de elmentem nyaralni, nem is tudtam olvasni sem. A lényeg, hogy nekem nem volt szerencsém, ez a 88 fokhoz közelebb van, mint a derékszöghöz. Szóval csak óvatosan rendeljetek. :(
Megneztem a ketyeret.Jo lesz az.Ahogy elneztem eleg stabilan all a laban.Majd meglatod,hogy eleg e az eroforras.Mindent be kell allitani rajta rendesen.
Zodes:eleg lesz a percenkenti pislogas is,masodprcenkent mar faraszto lenne :-)
Ha ket tarcsat raksz ra,akkor meginkabb lenyeges,hogy azok ,marmint mind a negy sikba legyenek.Nalam a borsodi szallagfureszen van duplatarcsa.Muszaj volt tokolonni vele,mert nem hajtottak egyforman.Az egyik hangyaf.sznyit lazabb volt,mint a masik.A motor felfuggesztese allithato.Nem csak a feszessege.Legjobb megoldas,ha a tarcsak egyforma vastagok.Igy egyszerubb a mericskeles,amikor fel vannak rakva.Felmokolod esvonalzoval lesikolod. Igy a szijak egyforman,majdnem surolodasmentesen hajtanak.Kevesebb vibralas ,szebb porges.....
A fene tugya ,ki mit tud.Mar .Lehet,hogy feleslegesen koptatom a kormeimet ezen a nyomorult keszuleken.(de megisleirom,hatha masnak is jol johet,ha olvassa)
Egy kis ötletet illetve segítséget szeretnék kérni. A kertemben lévő filagóriát kellene felújítani. Mellékeltem képet,hogy milyen mintázattal szeretném és arra kérnék ötleteket,hogy hogyan tudom a legegyszerűbben kivitelezni ezt a mintát? Előre is köszönöm
Csak a linkre figyeltem és a képeket nézegetve hosszasan elmélkedtem, hogyan is csinálhatják :) Aztán az utolsó képnél leesett.
Egyébként szép-szép, de 10-20 év múlva ezekből a "lájtos" pácolásokból nem sok minden fog látszani... szerintem. A festék fakul, a fa sötétül, kopik... Nagyon finom kontrasztokra épülő műtárgyat nem érdemes venni, mert az idő megeszi :(