Hogyan tudnám a leellenőrizni, hogy jó e az aldis felsőmaró és a kések? Még vissza tudnám vinni. (Eddig az a 10cm, amit 4 különdöző fejjel martam puhafába 3-as fordulattal jónak tűnik.)
Most, hogy látom ezeket a közeli képeket eszembe jutott egy ötlet, hogy oldalról megtámasszam a Hyundai etető asztalát. Így talán minimálisra csökkenthető az oldalirány mozgása, mert hogy mozog állításkor. No majd referálok, ha lesz fejlemény.
Erről van szó! Köszönöm. Jocónak is, mert közben az ő cikszámával én is találtam valami hasznosat és ott volt ez is. Lehet pitlák vagyok, de amikor itt szó volt tegnapelőtt a triton patronról, belelkesültem, hogy 5.000 körül lehetne egy ilyenem, na de 10.000 körül / mire ide ér a 22 font?/ már nem tervezem megvenni.
Van ebből mindenféle név alatt, a szivárvány minden színében. Közös jellemzőjük a 1,5-es lemezből préselt, összecsavarozott váz, nagyjából egy síkban lévő asztalok, gyorsan kopó kések. Nekem is ilyen van, mondjuk kibékültem vele pár év alatt, de épp keresem az igazit egy Elektra Beckhum 260 képében.
Pont ma találtam ezt, talán kicsit jobban összerakott szerkezet, mint a fenti Hyundai és klónjai. Nem tudom merre vagy, de esetleg érdekes lehet :
Érdeklődöm, hogy milyen típusú kombinált gyalugépet érdemes megvenni úgy 1oo eFt-ig amit egyből lehet használni és nem kell újra összerakni, meg állítgatni stb. Nem túl gyakran használnám, de sok mindenre.
Ha van valakinek eladó az is jó lenne, ha megbízható a gép. Üregelős előnyben.
Hát annyit nem nagyon szoktak szeretni. Én a Tritonnal is csak 3-4 mm-t merek egyszerre marni. Szóval igen, javasolt több lépcsőben marni a mélyebb nútokat.