Irányelvek:
1. Ez börze topic. Eladni, venni, cserélni lehet. Minden egyébre ott van a maradék 500 másik topic.
2. Lévén itt mindenki „egyenlő”, tisztelettel felkérünk mindenkit, hogy csak normál betűnagyságot, vastagságot és színt használjon.
3. Javasoljuk a méretarány megjelölését még H0 esetben is, ezzel elkerülhető a felesleges kérdezősködés.
4. Más kereskedelmi portálok felhasználóinak itteni keresése (Vatera, olx stb.) TILOS és kizárással jár.
5. Hirdetés 7 naptári napon belül 1x tehető fel, 1 hozzászólásban.
Ezen szabály be nem tartása, 1 hetes tiltást eredményez, törlés mellett.
Visszaesők hosszabb tiltásra számíthatnak.
6. Irányár és elérhetőség megadása kötelező! Ez nem aukciós oldal. Az aukciós hirdetők tiltásra kerülnek.
7. Saját készítésű, jó felbontású, éles kép(ek) betétele az eladni kívánt példány(ok)ról kötelező, enélkül a hirdetés törlésre kerül! A járművekről olyan fotókat kell betenni, amelyek a sértetlenséget, vagy az esetleges hibákat jól mutatják. Jó minőségű képek szerepeltetése az utólagos reklamációk elkerülése miatt mind a az eladó, mind a vevő közös érdeke.
8. A modellautókat, egyéb járműmodelleket (beleértve a harcjárműveket is) a Makett, modell, Börze alfórumba kérjük, a modellvasutaknál használatos méretarányúak kerülhetnek a Modellautók börze topikba.
Sajnos az utóbbi időben egyik-másik csaló rákapott erre a fórumra is. Közös jellemzője ezeknek az ajánlatoknak, hogy személyes átvétel gyakorlatilag nem lehetséges. Vagy csak postázni hajlandó az illető az előre történő utalás feltételével, vagy olyan helyeket ad meg, ahol nem lehet utolérni. A fölösleges pénzkidobás elkerülésének érdekében kéretik nem elhamarkodottan utalni ismeretlen, új versenyzőknek, akik a fenti kitételeknek megfelelnek, referenciájuk sincsen, esetleg reklámáron kínálnak kurrens modelleket, stb.
Az esetleges további véleményeket ezzel kapcsolatban a Börze tapasztalatok topikba kéretik írni!
Mindazonáltal mindenki saját maga felelős azért, hogy kinek, mikor, miért mennyit fizet, utal, stb.
Amennyiben kétség támadna egy-egy hirdetés valóságtartalmával kapcsolatban, úgy lehetőségünk van a fordított képkeresésre, mely ezen a felületen érhető el: https://www.google.hu/imghp?sbi=1 A hirdetésben szereplő kép linkjét a Google keresőmezőjébe másolva (vagy feltöltve) pillanatok alatt látjuk, hogy hol van jelen még a kép a neten.
Az előzmény hozzászólásom dolgai továbbra is keresik új gazdájukat. Ezeken kívül eladósorba került még egy H0 Piko 5/6455/171 cikksz. SBB-CFF Ep.III. eltolható oldalajtajú teherkocsi. Az eltolható oldalajtajait egy korábbi tulajdonosa a sarkainál beragasztotta, amit én mozgathatóvá tettem ugyan, de sajnos látványosak maradtak a hibák. Most működnek az ajtók, és ezektől a hibáktól eltekintve szép állapotú a kocsi. Ha valakinél van ilyen oldalajtó pluszban, azt kicserélve teljes értékűvé varázsolható a vagon. Az ára a ritkaságát és a hibáját egyaránt figyelembe véve 3.000,- HUF.
Ajánlatokat, érdeklődéseket továbbra is mail-ben várok!
Gyűjtemény felszámolása miatt eladóvá vált 2db Roco Nohab. Mindkettő 001-es pályaszámú, analóg meghajtásúak. Eredeti dobozukkal adom, alkatrészeik felszereltek, csomagolásuk megvan. Hibátlan állapotúak. Személyesen is átvehetők Zala megyében. Ha valaki a kettőt vinné egyszerre elsőbbséget kap.
Az előző hirdetésemből néhány fotó lemaradt, ezeket most pótolom.
OFF: nem tudom, hogy ezek miatt kaptam-e a mínuszokat a hirdetésemre, de ha igen, akkor legközelebb egy szimpla komment is megteszi. :) Ha mégsem, akkor az már egy elég komoly társadalompszichológiai kérdés, frusztrációra utal nyílt kommunikációra képtelen emberektől. ON.
A képek az alábbi termékekhez kerültek feltöltésre:
Roco 76401
Roco 64061 - a kerekek perselyezettek, áramfelvétel már elő van készítve.
Gyűjteményem racionalizálása során eladóvá váltak alábbi H0 méretarányú modelljeim.
Kérésre további fotókat tudok küldeni. Személyes átvétel elsősorban Érden, vagy megállapodás szerint. A mozdonyok természetesen kipróbálhatóak, részletesen megtekinthetőek. Drágább dolgot nem szívesen adok postára.
A modellek első tulajdonosa vagyok, kipróbáltam őket, vaitrinbe tettem. Tiszták, pormentesek, nem ragadnak, nem hiányoznak az alkatrészek. Mindegyik eredeti dobozában. Ha több mindent visz, észszerű alku belefér.
Roco 76475 Eltolható ponyvástetejű SBB Rils 12 800 Ft
Roco 64061 3 részes szett, gyorsvonati kocsik. ÖBB, német bérlemény. Élőben láttam német és osztrák vonalakon is. 44 000 Ft
Van lehetőség arra is, hogy csak a két szürke festésűt adom el. A két szürke ára: 28.000 Ft. Ez esetben a fehéret megtartanám, magánvasúti összeállításba is beleillik.
Tisztelt Börzézők, eladó H0-s MÁV NOHAB gyűjteményem részét képező mozdonyok, kifogástalan, sosem használt analóg „dobozmodellek” az alábbiak és a képek szerint:
- M61 001 Roco 52618 70.000,-ft
- M61 001 NMJ 90216 78.000,-ft
- M61 003 NMJ 90206 78.000,-ft
- M61 005 NMJ 90207 78.000,-ft
- M61 006 NMJ 90203 78.000,-ft
- M61 007 NMJ 90209 78.000,-ft
- M61 008 NMJ 90214 78.000,-ft
- M61 010 DEÁK modell egyedi átalakítás (Roco alap) 110.000,-ft
- M61 011 Roco 72722 70.000,-ft
- M61 013 NMJ 90210 78.000,-ft
- M61 014 Roco 63473 70.000,-ft
- M61 019 NMJ 90205 78.000,-ft
- M61 020 NMJ 90204 78.000,-ft
- Kárpát vasút M61 MY1156, egyedi átalakítás (Roco alap) 120.000,-ft
- Kárpát M61 459.021 Santa Fe festés NMJ 90215 90.000,-ft HIBÁTLAN!
- STRABAG TMY 1125 Santa Fe festés 90.000,- ft
Érdeklődni lehet a 30/361-4646 számon, illetve a szokei67@gmail.com mailen.