Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
fellelt allpotban nem volt basztatva semmilyen modon a penge.
papucs,tok nincs az egyik csonkított.
beutok szerint
1:OEWG - Österreichische Waffenfabrik Geschellshaft, Steyr. 1864 április 16-án alapította meg Josef és Franz Werndl a Josef und Franz Werndl & Comp. Waffenfabrik und Sägemühle in Oberlettennevű céget. 1869-ben aneve Österreichische Waffenfabrikgesellschaft (OEWG) lett. 1885-ben a gyár fő konstruktőre Frendinand Ritter von Mannlicher lett. 1912 és 1914 között új gyárat építettek Ennsleiten városrészben. Az Első Világháború alatt a munkások száma (a kerékpár és repülőmotorgyár alkalmazottaival együtt) elérte a 15000-et.
2:F.G.GY. - Fegyver és Gépgyár Rt., Budapest Soroksári út 158. 1891-ben alapították.
Ara 15.000/db iranyar beszeljunk irj hivj06203628750
Nem lettünk barátok, csak levelet bontott, mást nem vágott, teljesen új. Az ára: 9.999ft +foxpost.
Teljes hossza 166mm, a penge 70x2.5mm, az anyaga 8Cr13MoV, a markolat alumínium. A súlya 60g. Nagyon összerakták, nem kotyog, nem lötyög, pöccröff, jó darab, viszont nekem kicsi.
Eladó Demko Ad20.5 Shark replica, az ára: 10.990ft Teljes hossza 194mm, a penge 80x3mm, anyaga 8Cr13MoV kőmosott, a markolat alumínium. A súlya 105g. Ezt-azt vágott, egy hónapja hordom, de nem nagyon használtam. Nagyon masszív és meglepően precíz, de valahogy fura nekem a zár mechanizmusa.