Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
2018. októberi Bladeshopos vásárlás. Alkalmanként zsebben hordott, papíron kívül mást nem vágott, gyári borotvaél, újszerű állapot.
Eredeti zsebklipsz mellékelve. Most egy aliexpresses "deep clip" van rajta, ezzel együtt adom (titánötvözetként vettem, elég könnyű, de az anyag fajtáját garantálni nem tudom). Doboza megvan.
Ára: 18.000 Ft
Személyes átvételt preferálnám (Bp. X., XVII. ker. és környékük)
A Cold Steel SRK-t Carbon V pengével már évek óta nem gyártják.
Az új SRK nem olyan minőség mint a régi, a markolat sok darabon kimozgósodik, a régi penge jobb anyag mint az új. Nekem 2db SRK van Carbon V pengével az egyikről el van távolítva a bevonat a másik újszerű állapotú ezt 28.000Ft-ért vettem kb. három éve. Szerintem nincs igazatok egy gyűjtőnek megérhet akár 45.000Ft-ot is.
Én 120-130$ körüli áron láttam elkelni ilyen kést, ami nem volt új, persze ez nem jelent semmit, mert ez nem a hazai ár.
Mind két kés rendszerben van, azt használnak ami az adott feladathoz a legmegfelelőbb illetve az egyénnek a legmegfelelőbb.
15058-as hsz-edre reagálva: Köszönöm hogy ennyire aggódsz a "bizniszem" miatt igazán megtisztelő és csodálatos érzés és jó tudni hogy ilyen jó indulatú ember vagy. Nyilván nem a rosszindulat, szándékos üzletrontás és provokáció volt a célod ezzel a 70 USD-s kamuval. Nézz szét ebayen hogy mennyiért mennek ezek a kések (meg még számold rá a szállítást hogy egyebeket ne említsek) ilyen állapotban aztán beszélgethetünk, de emailben ha lehet. Ne szemeteld tovább a fórumot.
Nos, egy sorszámos, 500 darabra limitált és évek óta nem kapható darabról van szó, vitrines állapotban, szóval nem egy hétköznapi darab. Ez még az amerikai gyártású verzió.
Eladó Cold Steel SRK Carbon V változatban. A kés acélját a már megszűnt Camillus cég gyártotta és hőkezelte a Cold Steel részére. Legendásan jól sikerült a kés amelyet U.S Navy SEALS is rendszeresített. Az utolsó képen az egyik tagjuk látható Irakban. Már rég nem gyártják ebben a formában. Az eladó példány gyűjteményi darab sosem használt, gyári éllel rendelkezik ami borotvál. A tok is teljesen sérülésmentes hibátlan. Ára:45000ft Személyesen Budapesten vehető át vagy postázom is (foxposttal csak 699ft) Emailem publikus.
Nagy Csaba késkészítő "le-gof" vadászkése eladó 30. ft
A késhez tartozik egy jó minőségű bőrtok is, aminek egyik oldalán ferocén -8mmes- gyújtórúd részére, a másik oldalán LM gyémántporos élezőnek kialakított -cső- zsebek találhatóak.
Tel. és email lentebb.
Mivel a kés maga 38. Ft a magyar kések oldalon, így a posta a vevő terhére.
A bőrtok kb. 6000 ft lenne, ha el kellene készíttetni........