Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Nem gumis!
Ár és elérhetőség megadása kötelező! Értékelhető minőségű kép(ek) betétele az eladni kívánt fegyver(ek)ről kötelező, enélkül a hirdetés törlésre kerül!
Ami még feltűnik a Bruni P38-al kapcsolatban, hogy a felületkezelése elég gyenge, én eddig a műanyag kofferben vagy a polcon tartottam, és a szánon már kezd picit kopni a fekete szín. Pedig az utcára még sosem vittem ki, és tokban is csak 2 percig volt.
Emellett a fegyvernek elég fura szaga van, fogdosás után a kezem meglepően kellemetlen szagú lesz, ilyen pl. az RG90 vagy a HW1 után nincs/nem volt.
Hát, egyelőre csak falidísz. 10 riasztót vettem hozzá, első nap csak 9-et tudtam beleerőszakolni, kézzel való adogatásnál elakadt, sőt kézzel sem tudtam kiszedni a töltényt a tárból, mert a pereme beakadt a tár szélébe. 3 napot 9 tölténnyel pihent a tár, ettől kicsit megpuhult a rugó, és ugyan 10 töltény ezután sem fért bele, viszont kézzel jól adogatott a pisztoly. Sajnos a lakásban nem tudok durrogtatni, a telkünkön szintén nem lehet a szomszéd miatt, ezért még lusta voltam felmenni a Normafához, hogy lövöldözzek egy kicsit. Majd szilveszterkor kipróbálom, addig ráér.
Az viszont tetszett - és sajnáltam, hogy nem megbízhatóbb a fegyver-, hogy pl. a hónaljtokban zakó alatt kevésbé domborik, mint a HW1-esem, így poén lenne önvédelemre viselni egy ilyet, ha lenne annyira megbízható, mint az RG90-es volt. Viszont a csöve túl hozzú, így a hastáskámban, amiben a HW1-et tartom, nem fér el.
Üdv mindenkinek! Szilveszteri durrogtatásra tudnátok ajánlani valami olcsó revolvert? Külső, megbizhatóság nem számit. Nem önvédelemre kell. A lényeg, hogy olcsó legyen és ne potyogjon szét a kezemben.
Más dolog bemenni a boltba, és megvenni egy zsír új cuccost (illetve kiválasztani a sok, boltban lévő közül), mint használtan megvenni, akármilyen új állapotú is.
Tehát a reális ár kb. a bolti ár 70-80%-a (ha zsír állapotú..)
Kivéve, ha ritkaság, régiség, már nem lehet kapni, stb.
Tehát, ha holnap betiltanák a gázr. fegyverek arusítását, akkor el lehetne kérni érte akár 20e -t is, vagy többet.
De amíg boltban van (mindennap van, folyamatosan van, stb.) addig nem. :)
"Abszolult nem irreális egy szinte új pisztolyért 3000 Ft-al kevesebb árat kérni, de most nem károgok hogy miért akarjátok rontani a boltot, ez a fórum."
Azert, mert nem akarjuk, hogy a vevo rosszul jarjon. Sztem inkorrekt realis aron felul hirdetni nyilt forumon. Ha felteszed az apronetre, akkor semmi gond, ott nincs meg a hozzaszolasi lehetoseg. Itt ez a kockazat.
A hasznalt fegyo olyan, mint hasznalt kocsi. Ahogy kihoztad a szalonbol, elveszti aranak 30%-at egybol. Ez a vilag rendje.
Abszolult nem irreális egy szinte új pisztolyért 3000 Ft-al kevesebb árat kérni, de most nem károgok hogy miért akarjátok rontani a boltot, ez a fórum.
De akkor közkivánatra : RG59 tartozékaival 16,000Ft