Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Gázpisztoly adás-vétel és cserével kapcsolatos hirdetések kitárgyalása, kérdések, hozzáfűzni valók, fikázások, stb. hogy az adás-vétel topik "tiszta" maradhasson.
Igen, sajnos ezek a spiáter alkatrészek egy idő után porózussá válnak és hajlamosak repedésre, törésre. Soha nem értem egy elvileg önvédelemre szánt gázrevolvernél a fegyveren vagy a töltényen miért kell spórolni, az életük múlik rajta.
Az a szomorú hogy megtörténhet magukat szakértőknek tartott gyűjtők esetén a tévedés - szándékos mese .... Ezt márciusban hirdették a belterjes fórumon . Nem lett kijavítva hogy ez nem acél csak a dob , megvette valaki naiv a 1,6 ezer látogatóból . Az ára még a megéri nem drága határok között mozgott . A nikkeles fedele alá kukkantva látható hogy a 69 N szerkezete rg 89 és török másolata . Acél tartósabb a kakasa sem törik le ha leejti a gazdája nem málik el öntési hiba végett stb .
Ha valakit érdekel a téma a spiáter öntvényeken legtöbbször nem tüntetik el teljesen a fröccsszerszám kilökője okozta nyomokat, képről felismerhető, nem kell mágnes hozzá, de személyes átvételnél az a legbiztosabb, csak rozsdamentes acélhoz nem tapad arra figyelni kell!
Én is sokszor csodálkozom, hogy a mai világban hányan vannak akik mielőtt vásárolnának akármit is, akár használt fegyvert, nem olvasnak utána a neten. Bolti ár másfélszerese vagy még több egy bizonytalan dologért, mert általában "lövésmentes" csak a gyári próbalövések, karcmentes, gyűjtői állapot, mikor meg megkapja, mert nem akart érte utazni, rádöbben, hogy messze nem azt kapta amit akart. Természetesen vannak nagyon korrekt eladók is, de a másik fele is valóság.
Jaj de huncut valaki , ezt pár hete máshol árulták 130 ezerért egy doboz PV töltettel .A tagunk ezt kicserélte töltőre lőtt vele 6ot és rátett 35 matyit .
"Szilveszteri rakéta. Gazriaszto toldatból lőhető ki. 1200 helyett 600 Ft/db. Szabadon vásárolni bármikor. A kis pici fém 5 db ajándék. Budapest babos333@gmail.com 06306021038"
Itt a következő . 2020 körül ezért 10 ezret se lehetett elkérni, ha jobb állapotban lenne tartozékkal (lehet az is van hozzá ) érne 15 Mátyást . Lényeges hogy 8 mm es amiből nincs telítve a piac , sem a drága riasztót nem könnyű találni hozzá a CS felbukkanása meg szinte ritkaság .
Itt 5 nickkel futok , nincs mit rejtegetnem . Azt te tudod mit meddig hirdetsz a nagy számok törvénye alapján lesz egy bolond aki elviszi vaterás áron , ez nem a neve lesz ..... Megjátszhatod azt cselt ha mégis kudarcot vall a bolt kiírod kamuból hogy elkelt aztán új nickkel megköszönöd a vásárlást és ajánlod az eladót saját magadat .... XD
Aztán honnan tudod én mennyit birtokoltam adtam vettem 1995 től he ? Az meg hogy jön ide mit számít ki mennyit adott el ? Ki írta hogy trükközöl stb ? Te lőttél 50et előző igénytelen tulaja(i) X mennyiséget , azért marta fel a festéket a maradvány . Neked nem szövegértési gondod van hanem komoly pszichológiai mentális zavarod . Nem regélni kell hanem optimális összegre árazni és nem leszel a plafonon mert megsértődsz a realitáson .....
Valahogy nem érti meg a skac hogy ez a holmi sok lövéssel felmart festékkel lejárt kártyával talán 45 ezret ér .... Nem ritkaság , ennyiért lehet venni új Vipert pak lövőt és jut 1 doboz gáztöltényre is .
Üdv .Egy dolog segít csak a hosszabb 1mm plusz ütőszeg legyártása ,amihez érteni kell a szétszedéséhez stb meg egy ritka jó szaki. Nem fog belógni sem elsülni mert passzív biztosítású . Az R1 furatának csak 30% ül fel a töltény vég . Ez a gond . Add el vegyél PAK Vipert . Én így tettem , önvédelemre R1 csak PA gázokkal kamikaze mutatvány . Vagy R töltettel viseld vagy sehogy .
Ha valamelyik gyártmányt nem süti el stabilan akkor a másikkal kell használni. Van hogy egy típus töltény érzékeny. Ha meg megy akkor megy, ezt ki kell próbálni. A Patron elé viszont nem tennék semmit mert megszorulhat a dob, kell egy minimális differencia a töltény mögött, pláne PAK-nál a kiszakadó-kidomborodó kupak miatt.
Óvatosan az előre utalásokkal a frissen hirdetett Kuzey sx tekintetében , minimum 2 éves bevált tagnak érdemes bizalmat adni . Csak személyes átvétel ajánlott .
Sziasztok! Nagyon rég nem foglalkoztam ezzel aktívan, így segítséget szeretnék kérni, hogy egy lövésmentes Keserű HDM fa tussal és csőszájfékkel mennyiért adható el reálisan? Előre is köszönöm a segítséget!! :)
40%? A fenét! Kedvenc torzszülöttem több mint a duplájába kerül az egykori beszerzési árának! (OFF: élelmiszer-áraknál, nem luxustermékeknél van 3-as, 4-es szorzó is!)
A spiáter vackok előtte is túlárazottak voltak, most meg pláne!
Igen, történt valami, az elmúlt három évben összesen több mint 40% infláció kopogott be az ajtón.
Mindennek az ára ezt lekövette, így az új fegyvereké is, aminek hatására a használtak ára is elszállt, még ezek a spiáter vackok is horror áron vannak kínálva.
De, mivel mindig akad egy-két veréb... ez most ennyi.
X lövéses Rg 89 60 matyiért , miközben a másik fórumon Röhm rg 89S pár lövéses 50 ezerért hirdetve . Szerintem a 89S viszont túl olcsón ment el . .... Valami történt pár éve mert a túlárazás hétköznapi jelenség lett .
Helló . Semmi haszna értelme , amennyiben van rá kiváltva viselési azt le adja a tulaj és le van tudva . Én biztos nem adok feleslegesen adatokat . Éles esetén más a helyzet .