Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Sziasztok! Eladó Heckler és Koch HK G3 szurony bajonett tokkal, a végén mókus és korona jelzéssel. Használt, nagyon rég került hozzám, akkor már meg volt fenve, nem gyári, de szép az állapota. Ár.: 14.990 Ft, személyesen átvehető a 9. kerületben, vagy futárral 990 Ft. email címem: denes.gergely85@gmail.com
Eladó a képeken látható Enzo Necker 70 Flat nyakkés. Állapota, táskában hordott, 1-1 papírdobozt vágtam ki vele. Gyári bőr, illetve kydex tok is jár hozzá.
Penge anyaga: Sandvik 12C27 Markolat anyaga: Micarta Tok: Bőr, kydex Teljes hossz: 16 cm Penge hossza: 7 cm Penge vastagsága: 3,2 mm
Köszönöm! Elírás volt, de legyünk pontosak a slang korszakban, mert itt hamar pletykára vesznek...
Cold Steel Ti-Lite 4
Ez érdekelhet! 4" -os , mert ugye nem tudni még most sem, hogy mekkora bicskát kapott elő Vandor52 szaktárs:):) Ár, méret, megjelöléssel várom ajánlatát privátba tokkal, tok nélkül, esetleg vonóval is:):)
Lightes stresszmentes napot kívánok minden kedves és nemkülönben kedves fórumozónak! A pék süssön kenyeret a nap meg rátok:)
Я ищу, чтобы купить его! Мистер Блэйд ПАЙК. / Меня интересует черный цвет / Электронная почта общедоступна! Я чувствую запах осла, но это все! Модный нож туда-сюда :)
hy. nem emlékszem az említett "rutalás"-ra.Hol és mikor?Igaz egyszer valakinek megmutattam a tokot egy beszélgetés folytán, hogy én kedvelem a fekvő tokot, főleg ha klipszes a kés nagyon praktikus.Bocsáss meg ha elfeledkeztem,vagy ha nem válaszoltam volna- sorry restellem.
Üdv! Ezt a meglátást már én is felvetettem (magamnak), de tulajdonképpen utaltam már rá egy hozzászólásban kicsivel korábban... Gold Steel 4-es? vagy 6-os? Ha valamikor megválnál tőle kérlek szóljál!
KERESEK: Balla sárvári bicska /RUGÓ/ Porcikát:) 2 db-ra is szükségem volna, hogy hadrendbe tudjak állítani újságpapírba csomagolt két sebesültet:)
Üdv fórumozók, csak nézem hogy mindenkinek csak új katalógusképi cuccai vannak.gasználtat nem is tart itt senki?Én ha lehet mutatóba tennék fel hogy milyen is az.