érdekes burkolóid voltak, én eddigi életem során csak olyan burkolókkal találkoztam akik m2 árban dolgoznak. Szerencsés vagyok mert soha nem kényszerített az élet arra , hogy napszámot kelljen vállalnom. Amikor mégis megtettem csak szakmám szeretete vezérelt. Nagyon megértem és becsülöm is azt az embert aki úgy gondolkodik mint Pillanatragasztó és nem válogat a munkában mert a kicsi pénz is jobb mint a semmi. Ismerek embereket mo-on is akik még 8 ezerért is dolgoznak naponta, mert momentán nincs a környezetükben ( főváros) jobb lehetőség. Ja és szakmunkásokról van szó érettségivel (autóvill műsz).
Szerintem nem lesz akkora csalódás, csak helyén kell kezelni. Szemre ez is a Makita klón. Amire majd vigyázz, hogy elég lágy aluból van a teste, a legkiseb sérülés miatt is sorjás lesz, és nehezen fog belemenni a befogójába. Ha szerencséd van, akkor ugyanazzal az elektronikával szerelték, mint az én Extolomat, és rendes fordulatszámtartás lesz benne. Talán már nem spórolnak rajta, annyira filléres tétel.
Egyetlen szó sem esik benne arról, hogy a gép rossz lenne. Csak azt írja le, hogy már előzetesen bármilyen vásárlás előtt utánanézett annak a magyar cégnek aki itthon árulja és a céggel kapcsolatban vannak rossz tapasztalatok. És hogy ez neki nagyon elvette a kedvét attól, hogy ettől a cégtől vásároljon, mert ő csak és kizárólag olyantól vásárol akikhez bármikor visszamehet reklamálni.
Hát nekem - sem indul magától, de ha rákkattintok, lejátssza rendesen. Kipróbáltam Edge böngészőből, amit itthon sosem használok (így nics bejelentkezve sem Drive alá) , ott is megy a lejátszás:
Akkor próbáld meg a drive mappából (ott a végén, az ucsó fájl), más nem jut eszembe:
Frankó lesz ez a CNC, jöhetnek nyugodtan a WIP állapotok, engem biztosan érdekel :)
Konyha:
Ja, mondták már. Igazából egy MDF munkalappal műhelyesebb lenne, de olcsóbb volt a munkalap élzárva, mint egy tábla MDF, illetve talán elég stabil/sík lesz a gérvágóhoz, fúróhoz.
(halkan megjegyzem, hogy jövőre 2db konyha van tervben, egy anyósnak illetve egy a saját nyári konyhában, ez kvázi a gyakorló projekt. Először raktam össze ilyen komplex bútort és először szereltem blum vasalatokat (igen-igen rövid idő alatt megértettem, hogy miért szereti őket minden asztalos - szerintem Griff kolléga is eljut ide nagyon hamar :)
> Plusz jó látni hogy a ződbosch milyen jól megvan a Festoolok mellett
Naja :)
Az a baj, hogy azok az oszlopfúrók, amik tudják azt, amit ez a ződbosch, valami egészen más dimenzióban mozognak árban. Nem tökéletes, de örülök neki, hogy annó rábeszéltetek, nem bántam meg a vásárlást :)
Basszus GPS "lenyúlta" a konyhás gondolatomat, kirestusálnánk a szerszámokat simán el lahetne adni konyhának is :D Szóval nyomjad csak a képeket, egyáltalán nem off meg felesleges, sőt: inspiráló ez a rendezettség (mikor 4 éve megépítettem a műhelyszekrényemet, azt hittem milyen "rendes" leszek meg rend lesz majd, helye mindennek ... háát ...)
Plusz jó látni hogy a ződbosch milyen jól megvan a Festoolok mellett :) Az enyim tegnap meg ma megdolgozott rendesen, nagyon csipázom. Nem is értem aki nem szereti miért nem szereti....
Ennyi furatot már rég fúrtam, eghy kisebb vödörnyi forgács csak ebből összejött:
Kicsit lassabban haladok mint gondoltam, azt hittem mára már nem így játszok majd vele ... de ami késik nem múlik, majd jövőre.
Ragasz, holnap kipróbálom a körkivágós, előtte megfúrós tippedet, köszi! Lesz 2 nagyobb lik, jól fog jönni ha nem ég majd meg.
Hehe :) Ma egész délelőtt takarítottam, mert mondták, hogy én azt szeretném, mert jönnek a vendégek :) Hogy is mondjam finoman és diplomatikusan - tegnap nem ez volt a helyzet :)
> Basszus, ez a szekrényosr olyan hosszú, ha a gépek nem lennének útban, egy Cessna simán leszállna rajta. :)
Kicsit kevesebb mint 6m, ezért kellett a sok bútorlap. A végére lesz még egy 90-es szekrény.
> Egyet nem értek: a munkalap miért nem lóg túl a fiókfrontokon?
Most magyarázkodhatnék, de igazából elb@szarintottam. Hátul 5cm helyet hagytam a fal fele, ehhez mértem, elöl persze nem voltak fent a frontok, és felcsavaroztam. 2mm a túllógás most, ha nagyon akarom odébb tudom fúrni a munkalapot, de lehet hogy így hagyom, hogy a falnak legyen helye szellőzni, illetve a sys-az így majdnem teljesen ki tud nyílni, még a felső fiókban is.
> Oda gondolom, még jönnek a fogantyúk is.
Persze. Szerintem pont ugyanazokat a fogantyúkat választottuk egyébként (fogantyushop - fém - legolcsóbb -> ez lett :), de a bútor is nagyon hasonló lett, mint a tiéd (nem ez volt a cél, olcsóságra törekedtem)
> Az az üres systainer viszont nagyon szomorú látvány. :D
Az akksis időszak ki is maradt (junoszty TV) meg amikor már jól ment akkor volt kis gázos hűtő addig meg a faluban az ismerősök fagyasztóit is használtuk (jégakkuk + fagyasztott húsok stb)